Şimdi Ara

Fps drop = sıvı Soğutma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekrankartı aldım ama fx8350 stock fan olduğu için hem motor gibi ses hemde hiç bir işe yaramadığı için fps drop yaşıyorum rahat 65 derecelere çıkıp inmiyor bunun için sıvı soğutma tavsiyesi istiyorum benim alımda akasa venom ak-lc sıvı soğutma ve dark aqua force var .dark çift fan olduğu için ilgimi çekiyor maks 250 tl bu konuuda en çok okuyucu burda olduğu için tazdım buraya zaten konuylada ilgili teşkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captan42

Yeni ekrankartı aldım ama fx8350 stock fan olduğu için hem motor gibi ses hemde hiç bir işe yaramadığı için fps drop yaşıyorum rahat 65 derecelere çıkıp inmiyor bunun için sıvı soğutma tavsiyesi istiyorum benim alımda akasa venom ak-lc sıvı soğutma ve dark aqua force var .dark çift fan olduğu için ilgimi çekiyor maks 250 tl bu konuuda en çok okuyucu burda olduğu için tazdım buraya zaten konuylada ilgili teşkür
    500 liralık işlemciye bir o kadar değerde sıvı soğutma takılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah_ank_06 -- 16 Eylül 2016; 20:26:05 >
  • emrullah_ank_06 E kullanıcısına yanıt
    İlerde 500 liralık işlemci kullanacağım nereden belli ileri dönük düşünüyorum

• Bütçe nedir? Ek olarak overclock yapmayacaksanız sıvı soğutmaya gerek yok.Hava soğutma olarak deep cool gammax s40 öneririm.Stock fx 6300 ile kullandım ve işlemci 40 dereceyi geçmedi ve soğutucu çok sessizdi.
  • quote:

İlerde 500 liralık işlemci kullanacağım nereden belli ileri dönük düşünüyorum

ileriyi düşünüyorsan zaten, o soğutmanın en kralının 1 yıldan sonra eskisi gibi stabil çalışmayacağını bilmen lazım
    ayrıca 250 liraya soğutucu alıp sıkıntı çekmeyen çok az kişi vardır.
  • emrullah_ank_06 E kullanıcısına yanıt
    Sen ne tavsiye ediyon dostum?

• Tamam hava soğutma diyelim o zaman sessiz ve kaliteli bir soğutucu varmı başka bildiğiniz? Hava soğutmaya.maks 100 veririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sen ne tavsiye ediyon dostum?

overclock yapmıyorsanız 15-20 liralık bir soğutucu bile stok fandan daha iyi olur diyorum, kullanmadıysanız bunu bilin...
    (sıvı işlemci soğutucu bu ülke bilgisayar kullanıcıları için çok lüx ve gereksiz.)

ama en az 12 cmlik işlemci soğutucusu öneririm.

DEEPCOOL GAMMA ARCHER CPU 30 lira civarında 12 cm'lik işlemci soğutucu işinizi görür.
    ya da
    xigmatekin 12 cmlik kule tipi soğutucularına göz atın boşta 22 derece yükte 35-40 derece yalnız overclock standart değerler için.

iyi forumlar =)
  • bende thermal take frio var, işlemci değiştirip stok fana geçtim. Satabilirm.
  • Yok saol hacı gammax s40 alıcam büyük ihtimalle

• Onada baktım dostum ama o kadar yükselmeyi düşünmüyorum hava soğutmada bütçe uyarsa hyper 212 veya akasa alıcam net teşekkürler

• İmzamdaki soğutmayı kullanıyorum tavsiye ederim. İleriye dönük alacaksanız Silverstone Tundra TD2 - TD3 iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.