Şimdi Ara

fps drop sorunu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop bugün elime geçti ilk olarak CSGO indirdim yüksek ayarlarda fps düşüp çıkıyor sabit değil çözümü nedir sizce şarjda mı kullanmam gerekiyor ?

i5 9300H
    16 GB RAM
    4 gb 1650
    512 ssd

• İlk şarjda dene sonra çıkarıp dene düzelirse batarya modunda gücünü kısıyor olabilir ayarları değiştirilir. Msi afterburn den frekans ve kullanımlarını kontrol edin
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    hocam afterburner dediğiniz bu mu nasıl çalıştığını çözemedim ayrıca nvidia ayarlarını bu şekilde yaptım. fps drop sorunu hakkındafps drop sorunu hakkında

• selimpusat53 kullanıcısına yanıt
    Technopatyoutube
    MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi
    https://www.youtube.com/watch?v=6b6dpIR4CFU&feature=youtu.be&t=178
    bu da drop anı hocam fps drop sorunu hakkında

bu ayarlar fps drop sorunu hakkında

Şarjda da aynı mı, cpu usage cpu temperature cpu clock ram usage yi de işaretleyip bir süre şarjda oyna ve değerleri test et
    bu hocam en son değerler de ne sizce sıkıntı driverları mı düzgün kuramadım acaba ?fps drop sorunu hakkında
    ekran kartı kullanımı düşük duruyor hep %50 lerde mi orda bir kısıtlama olabilir hp nin uygulaması varsa ordan bi kontrol etmek lazım.
    ayarları en yükseğe almalısın
    Hocam bir de hp’nin ilk batarya testini yaptığımda değer 93’tü fakat bir süre kullandıktsn sonra tekrar batarya kapasitesi testi yaptım değer 88 çıktı sizce bu önemli bir sorun mu ? Bana sanki laptobun şarjı çabuk bitiyormuş gibi geldi acaba yaptığım güncellemelerden dolayı mı ? İade düşünmeli miyim ?
    ilk defa kullandıgın için bataryayı bi 8 10 saat şarjda tut, daha sonra boşaltıp tekrar fulle sonra test yap
    iade için erken ama geri verilecekse de elini çabuk tutman lazım bir sorun varsa tespit et emin ol test et sonra bir adım at. Cihazın sürücülerini sitesinden yükleyemeye çalış hp nin kendi yardımcı programlarını yükle güncel tut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.