Bildirim
fps drop sorunu hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk şarjda dene sonra çıkarıp dene düzelirse batarya modunda gücünü kısıyor olabilir ayarları değiştirilir. Msi afterburn den frekans ve kullanımlarını kontrol edin -
-
TechnopatyoutubeMSI Afterburner OSD Gösterge Rehberihttps://www.youtube.com/watch?v=6b6dpIR4CFU&feature=youtu.be&t=178
-
-
Şarjda da aynı mı, cpu usage cpu temperature cpu clock ram usage yi de işaretleyip bir süre şarjda oyna ve değerleri test et -
-
ekran kartı kullanımı düşük duruyor hep %50 lerde mi orda bir kısıtlama olabilir hp nin uygulaması varsa ordan bi kontrol etmek lazım. -
ayarları en yükseğe almalısın -
Hocam bir de hp’nin ilk batarya testini yaptığımda değer 93’tü fakat bir süre kullandıktsn sonra tekrar batarya kapasitesi testi yaptım değer 88 çıktı sizce bu önemli bir sorun mu ? Bana sanki laptobun şarjı çabuk bitiyormuş gibi geldi acaba yaptığım güncellemelerden dolayı mı ? İade düşünmeli miyim ? -
ilk defa kullandıgın için bataryayı bi 8 10 saat şarjda tut, daha sonra boşaltıp tekrar fulle sonra test yap -
iade için erken ama geri verilecekse de elini çabuk tutman lazım bir sorun varsa tespit et emin ol test et sonra bir adım at. Cihazın sürücülerini sitesinden yükleyemeye çalış hp nin kendi yardımcı programlarını yükle güncel tut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X