Şimdi Ara

Fps drop sorunu yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi fps drop sorunu yaşıyorum.Sistemim

Msi gtx 970 Gpu
    Amd Fx 8320 Cpu
    600 watt psu
    Msi 970ag-43 motherboard
    8 gb ddr3 ram
    500 gb hdd
    Dark Freezer x120 cpu fan

hdd yi hd tune pro programı ile kontrol ettim sıkıntı olmadı
    prime 95 ile cpu yu test ettım 40 dk da işlemci maximum 64 dereceye cıktı fakat ben oyun oynarken anlık olarak işlemcı sıcaklıgım 75 lere kadar çıkabiliyor.
    Gpu stress test yaptım sorun cıkmadı.
    Sırf bu fps droplar yuzunden 3 gun once cpu sogutucumu aldım ve montajını düzgün bir şekilde yaptım.2. kez kontrol ettim belki montajını yapamamışımdır diye.

Yaklasık olarak 5 6 aydır bu sorunla ugrasıyorum değerli görüşlerinizi bekliyorum.Saygılar

• ben bf1 de drop donma yaşıyodum 8 gb ram günümüz için pek yeterli değil geçri gpu stress test diyosun stress testlerinde drop alırsın ama oyunda alıyosan ramini 16 yap tam anlamadım kusura bkma
    işlemcin ısınyosa macun sür amd bu :D
    doğruyu söylemek gerekirse o işlemci fanı pek yeterli değil Cooler Master serilerine bakmanı tavsiye ederim sıcaktan drop olur özellikle yaz aylarında
    OYUN İÇİN MACUN SÜR SOĞUTUCU AL RAMİNİ 16 yap
    problemi anlayamamışsam yaz dostum..
    iyi akşamlar
  • hocam aynı ramlerı kullanan sadece anakart ve işlemcisi farklı arkadaşım var.Onda fps drop sorunu olmuyor.Ve işlemcisi ve anakartı benimkine denk sayılabılcek türden.İşlemci sıcaklıgım oyun oynarken 70 dereceleri görüyor.Macunum yeni.Cpu fanını yeni değiştirdim.Kasam biraz küçük.Yan kapagı cpu fanından dolayı kapanmıyor ve içi biraz karışık.Kasamı değiştirsem sıcaklıgı ne kadar düşürebilirim onu merak edıyorum ve ekstradan işlemcı ısısını dusurmem yapabılcegım bıseyler varsa söylersenız cok memnun olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.