Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi fps drop sorunu yaşıyorum.Sistemim
Msi gtx 970 Gpu Amd Fx 8320 Cpu 600 watt psu Msi 970ag-43 motherboard 8 gb ddr3 ram 500 gb hdd Dark Freezer x120 cpu fan
hdd yi hd tune pro programı ile kontrol ettim sıkıntı olmadı prime 95 ile cpu yu test ettım 40 dk da işlemci maximum 64 dereceye cıktı fakat ben oyun oynarken anlık olarak işlemcı sıcaklıgım 75 lere kadar çıkabiliyor. Gpu stress test yaptım sorun cıkmadı. Sırf bu fps droplar yuzunden 3 gun once cpu sogutucumu aldım ve montajını düzgün bir şekilde yaptım.2. kez kontrol ettim belki montajını yapamamışımdır diye.
Yaklasık olarak 5 6 aydır bu sorunla ugrasıyorum değerli görüşlerinizi bekliyorum.Saygılar
ben bf1 de drop donma yaşıyodum 8 gb ram günümüz için pek yeterli değil geçri gpu stress test diyosun stress testlerinde drop alırsın ama oyunda alıyosan ramini 16 yap tam anlamadım kusura bkma işlemcin ısınyosa macun sür amd bu :D doğruyu söylemek gerekirse o işlemci fanı pek yeterli değil Cooler Master serilerine bakmanı tavsiye ederim sıcaktan drop olur özellikle yaz aylarında OYUN İÇİN MACUN SÜR SOĞUTUCU AL RAMİNİ 16 yap problemi anlayamamışsam yaz dostum.. iyi akşamlar
hocam aynı ramlerı kullanan sadece anakart ve işlemcisi farklı arkadaşım var.Onda fps drop sorunu olmuyor.Ve işlemcisi ve anakartı benimkine denk sayılabılcek türden.İşlemci sıcaklıgım oyun oynarken 70 dereceleri görüyor.Macunum yeni.Cpu fanını yeni değiştirdim.Kasam biraz küçük.Yan kapagı cpu fanından dolayı kapanmıyor ve içi biraz karışık.Kasamı değiştirsem sıcaklıgı ne kadar düşürebilirim onu merak edıyorum ve ekstradan işlemcı ısısını dusurmem yapabılcegım bıseyler varsa söylersenız cok memnun olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme