Şimdi Ara

Fps düşük mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben gtx970 100me ekran kartı aldım

işlemcimde amd fx 8150 csde yaklasık 180 200 arası fps alıyorum ama normalde 230 240 falan alınıyormus bu işlemciyle falanmı alakalı ?

• o işlemci CS:GO için fazla bile hocam.

Ben FX-8350 ile GTX 760 ikilisini kullanıyorum 280-300 FPS arası alıyorum sisteminde performanla alakalı bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemaslan

Merhaba arkadaslar ben gtx970 100me ekran kartı aldım

işlemcimde amd fx 8150 csde yaklasık 180 200 arası fps alıyorum ama normalde 230 240 falan alınıyormus bu işlemciyle falanmı alakalı ?

İşlemcide önemli hocam csde, bende gtx 970 kullanıyorum (çift monitör) low ayarlarda 1080p 300 civarı alıyorum. Herşeyi en yükseğe aldığımda monitör yenilemesinide açıyorum kırılma yaşamamak ve tam performans adına 144fpsde oynuyorum. Çok takılmayın bence fps olayına.
  • FPS iyi görünüyor. Ayarlar düşük halde alıyorsan iyi değildir. AMD işlemci birinin önerisiylemi aldın, o hatayı bir daha düşme.
  • Intel islemci ile uçar o kart. Ve o işlemci kurtarmaz o kartı. Şimdi işin uzmanlari dökülür taşa tutar beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd işlemci başlı başına hata, aynı kart intel i5 4690K ile 350 fps civarı alıyorum.
  • Hocam ben full ayarlarda boyle alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 2 FPS değerleri normal mi?
    4 gün önce açıldı
    Düşük FPS Sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Bi ekran görüntüsü atabilir misiniz nasıl 350 fps aldınızı oyunda merak ettim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.