Şimdi Ara

FPS LOSS/LAG SPIKES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTEDİĞİM ŞEY KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİM ADMİNLER DOĞRU YERE TAŞIRSA SEVİNİRİM.
    BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ SORUNUM BUDUR WARZ EMÜLATÖRLERİNDE BİLE KASMA YAŞIYORUM OLAY ŞUDUR;OYUN NORMAL 60-70 FPS DEĞERLERİNDE SEYREDERKEN ANİDEN 30-40 A DÜŞÜYOR BU OLAY OLURKEN GÖREV YÖNETİCİME BAKTIM HERHANGİ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK İŞLEMLERDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Sistem Özelliklerim: Cpu:intelcore i5-2430M 2.40 GHZ TURBO MEVCUT BOOSLANABİLİR
    MEMORY:4GB DDR3 665.1 MHZ
    EKRAN KARTI:NVIDIA GEFORCE 520MX 1024 MB (BİLGİLER CPU-Z ADLI PROGRAMDAN ALINMIŞTIR BU PROGRAMIN BAZI ÖZELLİKLERİ YARIYA BÖLDÜĞÜ SÖYLENİYOR RAM MHZSİ HAKKINDA EMİN DEĞİLİM 2.YLE ÇARPILABİLİR)
     FPS LOSS/LAG SPIKES
     FPS LOSS/LAG SPIKES
     FPS LOSS/LAG SPIKES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeofdying9 -- 13 Eylül 2014; 19:35:26 >

• aniden düşüyorsa direk ısılara bakılması lazım
  • Cevabın için teşekkürler speedfan uygulamasıyla sicakligini kontrol ettim normal gözüküyor 1 harici fan +1 soğutucum var sorunun isi olduğunu sanmiyorum suruculerim güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeofdying9

Cevabın için teşekkürler speedfan uygulamasıyla sicakligini kontrol ettim normal gözüküyor 1 harici fan +1 soğutucum var sorunun isi olduğunu sanmiyorum suruculerim güncel

http://ark.intel.com/products/53450
    işlemcin ht destekli,cpuz de core2 tread 4 yazması lazım ama tread 2 yazıyor..biostan ht kapalı olabilir yada cpuz yanlış göstermiştir..görev yöneticisi altında kaç çekirdek ekranı var?

ram mhz değeri x2 oluyor,o kısım doğru

http://res.tech.ifeng.com/dci_2011/11/174c607d7d09b3b1af31547534aba472.jpg

sağ alt köşede treads yazan yere bakarsan demek istediğimi anlarsın

• Cevabın için teşekkür ederim laptop modelim np300e5a thread normalde 4 mü bilmiyorum biosda ayarlar kilitli yapmam gereken şeyi açık olarak anlatırmısın
  • Çözüldü,throttlestop programını buldum çok ise yariyor ty

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Fifa 19 Lag/Delay Analizi
    6 yıl önce açıldı
    FPS DROP
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.