Şimdi Ara

FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster p150em model bilgisayarım var. bilgisayarı alalı yaklaşık 1 hafta oldu. Bilgisayarıaldığım ilk gün güncel driverlar vs. kurduktan sonra frame i test etmek amacıyla borderlands 2 ve darksiders 2 yi kurdum. ultra da oyunları 40 fps ve üstünde oynadım . bilgisayarı kapattım sonraki gün fps 40 lardayken 20-30 lara düştü. Hele borderlands 2 de physx gerektiren durumlarda acayip fps düşüşleri oluyor. mesela yere ateş ettiğimde yerin parçalanması efekti fps nin 19 lara düşmesine sebep oluyor ilk gün böyle bir sorun olmamıştı. nvidia driverı kaldırıp güncel tekrar kurdum ama nafile olmadı. sorun yazılımsal mı donanımsal mı en ufuk bi fikrim yok. ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum?
    PC özellikler:
    Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz
    1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11
    16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Corsair Vengeance
    500GB Momentus® XT 3GB/sn 7200RPM 32MB
    Windows 7 Ultimate işletim sistemi
    3d mark skor(ekran kartında bir sıkıntı var ama çözemedim)
    http://www.3dmark.com/3dm06/16982597
    GTX 660M Nvidia İnspector
    http://img.techpowerup.org/121113/nvidia_20121113_141449.png
    notebook check de 660m in oyunlarda aldığı fps oranlarıda şöyle
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html

• Oyunu prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Güç yönetiminden yüksek performans seçeneğini seçin. Bahsettiğiniz oyun yeni çıktı. Nvidia'nın son sürümlerinde o oyuna destek verdiler. Driver sürümü 300'ün üstünde olan yazılımlarla deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

Oyunu prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Güç yönetiminden yüksek performans seçeneğini seçin. Bahsettiğiniz oyun yeni çıktı. Nvidia'nın son sürümlerinde o oyuna destek verdiler. Driver sürümü 300'ün üstünde olan yazılımlarla deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

Oyunu prize takılı oynuyorsunuz değil mi? Güç yönetiminden yüksek performans seçeneğini seçin. Bahsettiğiniz oyun yeni çıktı. Nvidia'nın son sürümlerinde o oyuna destek verdiler. Driver sürümü 300'ün üstünde olan yazılımlarla deneyin.

prize takılı oynuyorum. yüksek performans seçili. nvidia 306.97 kurulu.

• arkadaşlar pc yi format attım ve durum düzeldi, şimdi max payne i high da 35-50 fps arası oynuyorum. ancak sorunun neden kaynaklandığı hakkında en ufak bir fikrimiz dahi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: afifkaya

arkadaşlar pc yi format attım ve durum düzeldi, şimdi max payne i high da 35-50 fps arası oynuyorum. ancak sorunun neden kaynaklandığı hakkında en ufak bir fikrimiz dahi yok

3. Parti yazilimlar olabilir. Nvidia inspector gibi. Bildiginiz gibi ekran karti duruma gore saat hizlarini ayarliyor. Bazen bu tarz programlar cakisma yapinca saat hizlari sapitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

arkadaşlar pc yi format attım ve durum düzeldi, şimdi max payne i high da 35-50 fps arası oynuyorum. ancak sorunun neden kaynaklandığı hakkında en ufak bir fikrimiz dahi yok

3. Parti yazilimlar olabilir. Nvidia inspector gibi. Bildiginiz gibi ekran karti duruma gore saat hizlarini ayarliyor. Bazen bu tarz programlar cakisma yapinca saat hizlari sapitiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

eyvallah metallurgy benimde onların sebep olabileceği aklıma geldi daha tövbe kurmam bilgisayara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.