Şimdi Ara

FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde benim fps 60 ta sabitti nerdeyse ve delay lag filan yoktu.Ağ ı 2 kişi kullanıyoz ondan şimdi fps bi 40 bi 60 oluyo yoksa server da mı sorun var çünki tüm özelikleri azalttım hala fps az?Bi yardım ederseniz sevinirim önceden hiç böyle bi sorun yoktu.

• ağı 2 kişi kullanmak ? fps senin ekran kartın ve bilgisayar donanımınla ilgili birşey arkadaşınla ortak ağı kullanmanız fpsni etkilemez , ayrıca oyuna patch geldikçe oyun büyüdükçe fps düşebilir aynı zamanda belki bilgisayarının bakım zamanı gelmiştir Advanced System Care,Cc Cleaner gibi programlar indir bi güzel tarat temizle gameboost programları indir arkaplandaki gereksiz uygulamaları kapatır bütün çözünürlüğü en düşüğe çek sesleri de kapat al sana 80 fps ; ama oyun zevki 0.

1 hafta zevklerinden ödün ver süper bi ekran kartı al tak makinaya,ilerde bi de ram 160 fps ; zevk max.
  • adamsın :P reis sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPplayer

Arkadaşlar normalde benim fps 60 ta sabitti nerdeyse ve delay lag filan yoktu.Ağ ı 2 kişi kullanıyoz ondan şimdi fps bi 40 bi 60 oluyo yoksa server da mı sorun var çünki tüm özelikleri azalttım hala fps az?Bi yardım ederseniz sevinirim önceden hiç böyle bi sorun yoktu.

ösfafsdsaf
     FPS sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.