Arkadaşlar cg_drawfps 1 yaptım sağ üsste fps ayarları çıktı .Yani fps nin kaç olduğu çıktı bende en fazla 40 oluyor sizce bu normalmidir yoksa çok düşük iyi değilmidir ...bide eğer yükseltmesi gerekiliyorsa fps nin nasıl yükselte bilirim bilgisi olan paylaşabilirmi .......teşekkürlerrr..
/com_maxfps 125 veya daha yüksek bir rakam yazmayı dene.Ekran kartın nedir?Grafik ayarlarını yazar mısın?Birde işlemci ram filan bilgisayarının özelliklerini yazarsan iyi olur
tesekkür ederim sornum halloldu ....ok.....
nasıl haloldu SİHİRBAZzzz söylede bizde bilelim 30 fpsde oyun oynanmıyor yaww bıktım artık 768 ram var 256 ati 9550 P4.2800 işlemci var ve oynamaya başlayınca genelde karşı karşıya kalınca takılıyor namlu dönmüyor söyle bizde çözelim şunu ;)
Aslında sorunum halloldu ama tekrar nedense fps 40-60 arası oldu valla yani sinir oldum nasıl çözecem bilmiyorum ..........acaba diyorum ati 512 ekran kartı ve #1050 modeli, bundan büyük bi ihtimal dimi arkadaşlar
800/600 de oyna AV kapat AL kapat smoke yi kapat ...
bole gider bi isterseniz kendi cfg gibi veririm ben 125 sabit aliyorum[1650pro ati]256]