bu sistemde cs 1.6 da 100 fps yı zor goruyorum oyun ıcınde fps90 100 arası geziyor sg de hiç sormayın 40 30 fln :S sizce bu sistemde bu fps iimidir yoksa sistem cakılı 100 fps alabılırmıyım cevaplarınızı esirgemeyin lüften
abi 90 - 100 arası fps iyi yani, ekran kartın çok üst düzey değil ondan olabilir 30-40 a düşmesi..
he ben bi ara sürekli 30-40 alıyodum kasayı temizledim canavar gibi şimdi maşallah
bnde kasayı temizledim fln ama herhalde kartdan
6200TC zayıf bi kart, sis bombası atıldığında FPS düşmesi yapabilir.
OpenGL optimizeli NVidia driverleri bulabilirseniz belki işinize yarar diycem ama yine de ekran kartınızı değiştirebilirseniz en isabetli davranış olur.
OpenGL optimizeli NVidia driverleri derken neyi kasıtedıyorsunuz suan nvıdıa nın en son drıverını kullanıyorum
Nvidia kartlar için Windows XP 32bit sürüme uygun optimize driver.
Eski driverinizi kaldırıp, sonra bu driveri kurup tekrar deneyin bakalım, bi performans artışı olacak mı.
saolasın bende biraz araştırma yaptım herhalde bunlara omega deniyor performans driverleri buldum bitane saolasın
Omega Driver ayrı bir olay, benim verdiğim DNA Driver...
Piyasada Nvidia haricinde 3 çeşit driver var.
1- Omega Driver 2- DNA Driver 3- NGO Driver
Omega artık driver modlamayı bıraktı galiba.Ama DNA ve NGO devam ediyorlar.
Deneyin, sonucu bizimle paylaşın.
dmn omegayı indirdim baya bi sorun cıkardı bide senin verdiğini deniyim
Omega driverler eskide kaldı biraz onlar artık modlama yapmıyor galiba ,DNA Deneyin siz.
Ben de Counter Strike performansı için DNA Ati driverleri kullanıyorum kendi kartımda.
30-40 fps çok da düşük değil ki. Kaldı ki ekran kartınız artık düşük segment değil antika segment denilen sınıfta30-40 fps sadece azcık kasar fakat oynanır. DiabloXT driver filan vermişde bence driverla çözülcek değil o iş.
ekran kartını fasat olduğunu biliyorum ama belki biraz performans artışı sağlarız diye driverlerı kurdum kartda oc vardı dna yı kurunca kart fabrıka ayarlarına dondu bu serfer daha vasat oldu neyse artık idare edicez
DiabloXT, hocam yinede saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: TryAgain
30-40 fps çok da düşük değil ki. Kaldı ki ekran kartınız artık düşük segment değil antika segment denilen sınıfta30-40 fps sadece azcık kasar fakat oynanır. DiabloXT driver filan vermişde bence driverla çözülcek değil o iş.
Hocam Counter Strike 1.6 eski bir oyun olduğu için kartlar mantıksız olarak FPS düşmesi yapıyor bazen.
DNA driverlerini kurdum şimdi, kaça sabitlersem orda duruyor. Counter Strike'ı akıcı ve rahat oynamak için en az 60fps şart, en az...
@Krolin3
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: TryAgain
Hocam Counter Strike 1.6 eski bir oyun olduğu için kartlar mantıksız olarak FPS düşmesi yapıyor bazen.