Bilgisayarım Ryzen 2200g Msi a520m A pro 500gb ssd 2 x 8gb 500 w 80 bronz psu Sorunum şu şimdi ben 8gb rame sahipken sekiro oynuyordum ortalama 25 30 fps falandı oyunda biraz sürede bir atıyordu şimdi yeni 8gb ram aldım taktım sorun dahada kötüleşti 50fps alıyor ama oyuna girer girmez atıyor yada 3 4 saniye sürüyor sürücleri sildim yükledim ddu yaptım ramların frekansları kontrol ettim hdmi kabloyu değiştirdim 30fps iken daha kısa sürede atıyor saçma bir şekilde ama yinede oyundan atıyor ve bu yüksek grafikli oyunların hepsinde aynı bannerlorddada aynı şekil oldu steamide sildim oyunlarıda sildim yükledim biosa baktım bir ram 2966 çalışıyor onu 3600mhz ayarladım voltajlarada baktım sorun yoktu internetten monitörde hata var diyen birini gördüm ondan dolayı bilmiyorum yeni mönitörde alabilirim. Bazenleri hata çıkıyor amd sürücü zaman aşımına uğradı diye bazenleri hiçbirşey çıkmıyor artık bilmiyorum sorun ne, aranızda anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi yoksa bir bilgisayarcıya götürcem şimdiden sevgiler saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordcain -- 28 Eylül 2024; 23:30:50 > |
Bildirim