Şimdi Ara

FPS-TPS-MMO vb.TÜR FARKETMEKSİZİN...TAKIM ARKADAŞLARI ÇIKAR MI? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
6.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden bahsedilmiş :)
    Arkadaşlık isteği açık hesabımda, tekrar denemenizi rica ediyorum.
    Birkaç gündür zamansız giriyorum, uyku düzenimde değişti. Dişçim sağolsun :)
  • geçmiş olsun hocam.
  • Origin Adı: R3D-Elrond

Eklerseniz sevinirim. Bu arada yaşım 25. Ts adresini de pm ile alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 10 Kasım 2013; 0:30:35 >
  • @ankafly ve @Vapors eklendiniz.
  • Arkadaşlar,

Akşamları oyunda olduğumuz zaman gördüklerimizi biz davet ediyoruz ama bunu hep bizden beklememenizi rica ederim. Görünce join yapın, server dolu ise hemen mesaj atın ve giremediğinizi belirtin çıkalım oyundan yeni oyuna girelim.

orctzl Origin ID'li arkadaşımız cumartesi akşamı mesaj attı herkese. "DH'tan olduğumuzu, katılmak istiyorsanız teamspeak adresimiz şu şu , gelmek ister misiniz ?" şeklinde mesaj attı ama çoğu kişi iplemedi bile.

Listeye beni de ekle diyen herkesi ekledik ama bakıyorum Origin'de 15 kişi online ama TeamSpeak'te sadece 2-3 kişi var ??? TS'yi hadi bi kenara koyduk diyelim beraber oyun oynamadıktan sonra beni de ekle demenin lüzumu yok.

Amacımız beraber takım halinde güzelce oyun oynamak ama katılımcılar ufak tefek sorumluluklarını yerine getirsin lütfen.

Teamspeak server ve şifre bilgileri için özel mesajla iletişime geçiniz.

• Akşamları , aynı anda olmasa bile , 7-8 kişi giriyoruz beyler. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Ekle diyerek ortadan kaybolanlara da selam olsun buradan.
  • Selam beni de eklerseniz sevinirim
    Origin ID: Zorundamym
  • BF3 oynuyorum benide eklerseniz beraber oynayabiliriz arkadaşlar.

origin id: agnestico
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic si

BF3 oynuyorum benide eklerseniz beraber oynayabiliriz arkadaşlar.

Bf4 burda da genellikle bf4 almalısın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: civic si

BF3 oynuyorum benide eklerseniz beraber oynayabiliriz arkadaşlar.

Bf4 burda da genellikle bf4 almalısın :)

alacağımda olay maddi sıkıntı falan değil sadece daha bf3 e doyamadım. akşam işten gelince açıyorum operation firestrom, alıyorum lav-ad veya tungska. 3-4 bira da oldumu yanında değmeyin keyfime
  • hocam ts için pm alabilirmiyim
  • ilk mesaj güncellendi. Bugüne kadar , "ekle beni de" diyerek Origin ID bırakan ama kimseyi arkadaş listesine eklemeyen veya arkadaş listesini eklemelerine rağmen hiçbir oyuna katılmayan, kendi oyunlarına katılmamız için davet atmayan , iki dakikalığına teamspeak servera gelip tanışmaya tenezzül etmeyen arkadaşlar listeden silindi.Kusura bakmasınlar.
  • Forumdan Evren arkadaşımız sayesinde kendimize ait bir Teamspeak servera sahip olduğumuzu ilk mesajda belirtmiştim. Teamspeak bilgilerini almak isteyenler özel mesaj yoluyla bana ulaşssınlar.
  • Dün akşam en son Flood Zone haritasında obliteration modunu oynadık. biz girdiğimizde bizim takım 2 bombayı kurmuş , adamlar hiç bomba kuramamıştı . Son bombayı yaklaşık 65 dakikada falan kurduk çok şey kaçırdınız arkadaşlar. Timuçin, Halil , Orçun ve ben vardık. Gözler aradı sizleri :)
    @patapon_00 @juzam1907 @devilers96 @nuestra @bozic @Ankafly @timucin41
  • Saat geç olmuştu sabah işe servisle gideceğim için erken kalkmak gerekiyordu ya ama şimdi pişman oldum 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Dün akşam en son Flood Zone haritasında obliteration modunu oynadık. biz girdiğimizde bizim takım 2 bombayı kurmuş , adamlar hiç bomba kuramamıştı . Son bombayı yaklaşık 65 dakikada falan kurduk çok şey kaçırdınız arkadaşlar. Timuçin, Halil , Orçun ve ben vardık. Gözler aradı sizleri :)
    @patapon_00 @juzam1907 @devilers96 @nuestra @bozic @Ankafly @timucin41

aynen abi dün baya iyiydi, gelmeyenler çok şey kaçırdı

• 65 dakikada bomba mı kurulur lan :) bu kadar sniper dolu bir harita daha hatırlamıyorum. o çatılar var ya o çatılar ahh o çatılar

• çok şey kaçırdım belli de aslında iyiki de yokmuşum he o sniper lar beni deli edecekti sonra ben oyunu bırakıp onların künyesine göz dikecektim sonra yolda beni başka sniper öldürücekti falan falan
  • merhablar burak yaş 21 tag Tr_HaHa_21
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.