Şimdi Ara

FPS Türünden Oyun Önerileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .MiSa.

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Battlefield Bad Company 2 , GTA IV , Dead Island ( Oynamadım ama izlediğim video okuduğum yorumlara göre oynanması gerekir ) , Dead Space , Portal , Bioshock , s.t.a.l.k.e.r , iyi eğlenceler

Dead Island henüz çıkmadı. Onun dıºında arkadaºlar bayağı güzel tavsiyelerde bulunmuºlar.

evet biliyorum beklediğim bir oyun olduğu için yazmıºtım .

• @kaan 23

ben ac 1'de baya ilerlemiştim. Bana da o sıkıcı gelmişti. tek düze oynanış ve birbirinin benzeri görevler..(ama ilk kez bi oyunda yönettiğimiz karakterin duvarlara tırmanışı beni kendine hayran bırakmıştı)

sanıyorum ki sen çevredeki kendi yaşantısını süren insanlardan bahsediyosun ki o çevre gta 3'ten beri 3 boyutlu olarak gta serisinde mevcuttu (gta 2 'de tepeden görünüş vardı sadece)
    assassin creed 1 2008'de çıktı. O kadar adamın olması çok normal (gta 3 2002'de çıkmıştı)

kötü oyun değil ama mükemmel bir serinin en kötü oyunu. hikaye bütünlüğü açısından oynanabilir tabi

bu arada bi oyun tavsiyesi daha swat 4.. tam bi klasik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 21 Temmuz 2011; 18:20:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

@kaan 23

ben ac 1'de baya ilerlemiştim. Bana da o sıkıcı gelmişti. tek düze oynanış ve birbirinin benzeri görevler..(ama ilk kez bi oyunda yönettiğimiz karakterin duvarlara tırmanışı beni kendine hayran bırakmıştı)

sanıyorum ki sen çevredeki kendi yaşantısını süren insanlardan bahsediyosun ki o çevre gta 3'ten beri 3 boyutlu olarak gta serisinde mevcuttu (gta 2 'de tepeden görünüş vardı sadece)
    assassin creed 1 2008'de çıktı. O kadar adamın olması çok normal (gta 3 2002'de çıkmıştı)

kötü oyun değil ama mükemmel bir serinin en kötü oyunu. hikaye bütünlüğü açısından oynanabilir tabi

bu arada bi oyun tavsiyesi daha swat 4.. tam bi klasik

Yok artık yaaa dostum sen nasıl olurda gta 3 teki insanlarla AC deki insanları karşılaştırırsın ilk o oyunda klon yoktu veyanından geçen insanlara dokunabilip ittirebiliyordun gta 3 teki gibi tekme tokat dalmıyordun İLK DEFAAA bu nasıl karşılaştırma anlayamadım doğrusu

• karşılaştırmadım sadece onda da var dedim. üstelik gta 2002'de ac 1 2008'de çıktı dedim. Yani bırak da adamlara dokun, omuz at ya da ne biliyim yankesicilik falan yap, olsun o kadar 6 yıllık teknoloji gelişiminin hatrına demi
    assassins creed 1 dünyanın en iyi oyunu tamam mı kardeş oldu mu mutlu musun?
    zaten göztepeliymişin anlaşamayacağımızı burdan anlamalıydım

ekleme: arkadaşa oyun tavsiye etmeyi denesene dostum, niye bana sataşıyosun sürekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 21 Temmuz 2011; 21:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

quote:

metro 2033

singularity

bioshock (2.sini oynamadım)

assassins creed 2 ve brotherhood (1'i sakın oynama)

battlefield bad company 2(single'ı pek sarmayabilir)

gta 4 episodes from libery city

dead space

Rainbow six vegas 2

stalker

fear 2 ve 3

bunlar güzel oyunlardır. İstediğin birini seçip gönül rahatlığı ile oynayabilirsin

AC 1 i sakın oynama derken içkili falanmıydın hayır senin kaybın bi yana tavsiye isteyen arkadaşıda etkiliyosun o oyun AC serisinin en iyi oyunudur o oyundaki atmosfer diğerlerinde yansıtılamamıştır sizin gibi oyundan anladığını sananların bu forumda dolaştığını gördükçe yüreğim parçalanıyor

Ağzına sağlık arkadaşım.Ayrıca ac 1'in grafiklere daha ayrıntılıydı.

• Arkadaş sadece FPS türünde oyun önerisi istemiş. Siz niye boşu boşuna AC serisini tavsiye edip üstüne tartışma çıkardınız ki.

Not: Konu içerisinde FPS/TPS demiş. Şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garp the Fist -- 22 Temmuz 2011; 0:06:48 >
  • 1024 mb ekran kartı ? eee ?
  • quote:

Arkadaş sadece FPS türünde oyun önerisi istemiş. Siz niye boşu boşuna AC serisini tavsiye edip üstüne tartışma çıkardınız ki.

Not: Konu içerisinde FPS/TPS demiş. Şimdi gördüm.

Doğru FPS demiş ama mafya koymuş çelişkili bi durum
  • Bana göre ac 2 daha iyidir Ac1 Sıkıcı olduğu doğru çünkü yapacak pek birşey yoktu oyunda.

FPS olarak Armed Assault öneririm op flaspoint yapımcılarından.
  • quote:

karşılaştırmadım sadece onda da var dedim. üstelik gta 2002'de ac 1 2008'de çıktı dedim. Yani bırak da adamlara dokun, omuz at ya da ne biliyim yankesicilik falan yap, olsun o kadar 6 yıllık teknoloji gelişiminin hatrına demi

ekleme: arkadaşa oyun tavsiye etmeyi denesene dostum, niye bana sataşıyosun sürekli?

Dostum mutluyum, oyun 2002 de çıktı diyosun ama onu örnek gösterebiliyorsun arkadaşım mesajlarında bi tutarlılık göster ama ben boşa konuşuyorum insan anlamadıktan sonra... Ha tüh anlaşamıycağımızı anlamışsın hemen bırakıyorum senin için göztepeyi

• quote:

quote:

karşılaştırmadım sadece onda da var dedim. üstelik gta 2002'de ac 1 2008'de çıktı dedim. Yani bırak da adamlara dokun, omuz at ya da ne biliyim yankesicilik falan yap, olsun o kadar 6 yıllık teknoloji gelişiminin hatrına demi

Dostum mutluyum, oyun 2002 de çıktı diyosun ama onu örnek gösterebiliyorsun arkadaşım mesajlarında bi tutarlılık göster ama ben boşa konuşuyorum insan anlamadıktan sonra... Ha tüh anlaşamıycağımızı anlamışsın hemen bırakıyorum senin için göztepeyi

hadi yat artık ya, valla yat artık uyu

• mafia 2
  • Crysis serisinin tüm oyunları
  • Kavganızı gidin özel mesajlardan halledin. Konuyu mafetmişsiniz. Sizin kavganızı izlemek zorunda mı millet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

Crysis serisinin tüm oyunları

Oynadığım oyunlar kısmına yazmış onu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

Crysis serisinin tüm oyunları

Oynadığım oyunlar kısmına yazmış onu.

Görmemişim. Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın
  • quote:

quote:

quote:

hadi yat artık ya, valla yat artık uyu

İnsan verecek cevap bulamayınca...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.