Şimdi Ara

FPS Türünden Oyun Önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben FPS/TPS türündeki oyun önerilerinizi bekliyorum benim bitirdiğim ve favorim olan oyunları söyleyeyimde kafanızda ne tür oyunlardan hoşlandığım canlansın

Call of duty serileri
    Left 4 Dead
    Resident Evil
    Crysis
    Mafia
    Operation Flashpoint

Bilgisayar özelikleri

1024 mb ekran kartı var
    Intel Pentium CPU 3.00GHz 3.00GHz
    2 gb RAM
    32 Bit işletim sistemi

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

• bütün oynayabileceğin fpsleri oyna en son half life serisinin bütün oyunlarını sırasıyla oyna modları dahil.En son oyna yoksa diğerleri ni beğenmezsin
  • Teşekkürler dediğini yapıcam
  • metro 2033

singularity

bioshock (2.sini oynamadım)

assassins creed 2 ve brotherhood (1'i sakın oynama)

battlefield bad company 2(single'ı pek sarmayabilir)

gta 4 episodes from libery city

dead space

Rainbow six vegas 2

stalker

fear 2 ve 3

bunlar güzel oyunlardır. İstediğin birini seçip gönül rahatlığı ile oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 20 Temmuz 2011; 19:18:33 >
  • Metro 2033, Fear serisi , Just couse 2( süper özgürsün) kaldırırsa GTA IV ve Episodes from Liberty City , assassins creed 2 ve sonrası( senaryo'yu anlayarak oyna) Mirrors edge.
    Battlefield bad company 2 ve DEVIL MAY CRY serisi..... Aklıma geldikçe eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 20 Temmuz 2011; 19:20:07 >
  • Ama yukarıdaki tüm yazdıklarımdan evvel Half life 2 ve ondan sonra çıkanları (episode 1 ve episode 2) oynamanı tavsiye ederim. (ve tabi türkçe altyazılı olaraktan)

ve tabi portal 1 ve 2
  • Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim hepsini indirip oynamaya çalışcam nasıl olsa 16 mgbt
  • bilim kurgu-fantastik konulu oyunları seversen crysis 2 de güzeldir

eğer bulmaca türü oyunları da seviyorsan portal 2 çok eğlencelidir. tabi portal 1 i oynamadıysan ilk basta biraz afallayabilirsin ama sonra alışıyosun. ayrıca oyunda cok komik diyaloglar da var. türkçe yaması da çıkmış galiba bi bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion077 -- 21 Temmuz 2011; 9:21:23 >
  • Battlefield Bad Company 2 , GTA IV , Dead Island ( bu yıl içinde çıkacak ) , Dead Space , Portal , Bioshock , s.t.a.l.k.e.r , iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 21 Temmuz 2011; 18:37:02 >
  • dead space serisi ve metro 2033 kraldır
  • Metro indirdim baya güzelmiş
  • Online olarak oyun arıyosan warrock var. Tavsiye ederim.
  • Half Life...Kesin oynamalısın
  • Team Fortness 2
  • Call Of Duty Serisi
    Crysis Serisi
    Metro 2033
    Left 4 Dead
    Singularity
    Fear 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Battlefield Bad Company 2 , GTA IV , Dead Island ( Oynamadım ama izlediğim video okuduğum yorumlara göre oynanması gerekir ) , Dead Space , Portal , Bioshock , s.t.a.l.k.e.r , iyi eğlenceler

Dead Island henüz çıkmadı. Onun dışında arkadaşlar bayağı güzel tavsiyelerde bulunmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

metro 2033

singularity

dead space

Rainbow six vegas 2

stalker

fear 2 ve 3

bunlar güzel oyunlardır. İstediğin birini seçip gönül rahatlığı ile oynayabilirsin

AC 1 i sakın oynama derken içkili falanmıydın hayır senin kaybın bi yana tavsiye isteyen arkadaşıda etkiliyosun o oyun AC serisinin en iyi oyunudur o oyundaki atmosfer diğerlerinde yansıtılamamıştır sizin gibi oyundan anladığını sananların bu forumda dolaştığını gördükçe yüreğim parçalanıyor

• canım kardeşim assasins creed 1, serinin en sıkıcı oyunudur. Ben dahil bir çok kişi ac1 yüzünden ac2'yi oynama gereği duymamıştır vakti zamanında.
    sonra gelen yoğun baskılarla ac 2'ye başladım ve assassins creed 1'den çok çok daha güzel bir oyun olduğunu anladım.
    oyunları inceleme puanlarına göre kıyaslamayı pek sevmem ama bu listeler çoğunlukla gerçeği ifade ediyor

ac1
    http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-directors-cut-edition
    ac2
    http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-ii
    ac brotherhood
    http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-brotherhood

Ayrıca o kadar oyun önerisin yaptım, bi oyuna bakarak çok adilce yargılamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

quote:

metro 2033

singularity

dead space

Rainbow six vegas 2

stalker

fear 2 ve 3

AC 1 i sakın oynama derken içkili falanmıydın hayır senin kaybın bi yana tavsiye isteyen arkadaşıda etkiliyosun o oyun AC serisinin en iyi oyunudur o oyundaki atmosfer diğerlerinde yansıtılamamıştır sizin gibi oyundan anladığını sananların bu forumda dolaştığını gördükçe yüreğim parçalanıyor

+kaç versem bilemedim

• quote:

canım kardeşim assasins creed 1, serinin en sıkıcı oyunudur. Ben dahil bir çok kişi ac1 yüzünden ac2'yi oynama gereği duymamıştır vakti zamanında.
    sonra gelen yoğun baskılarla ac 2'ye başladım ve assassins creed 1'den çok çok daha güzel bir oyun olduğunu anladım.
    oyunları inceleme puanlarına göre kıyaslamayı pek sevmem ama bu listeler çoğunlukla gerçeği ifade ediyor

ac1
    http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-directors-cut-edition
    ac2
    http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-ii
    ac brotherhood
    http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-brotherhood

Ayrıca o kadar oyun önerisin yaptım, bi oyuna bakarak çok adilce yargılamışsın

Dostum AC 1-2 arasında kaç sene fark var nasıl olurda sen 2nin aynı grafiklere sahip olduğunu düşünebilirsin ki bende kabul ediyorum 2 nin grafikleri birden iyiydi ancak 2 de ben çok fazla sıkıldığımı hatırlıyorum tekdüze bir oynanış gidiyordu bunu anca brotherhod da düzeltebildiler AC 1 biz farcry 1 oynarken duyurulmuştu ve bu kadar çok adamı nasıl yaptılar diye ağzım açık kalmıştı. O benim ilk göz ağrımdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.