Şimdi Ara

Fpsmde inanılmaz derecede düsüs yasandi acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar simdi mevzuyu anlatiyim
    Bundan 3 gun oncesine falan benim işletim sistemim XP idi 60 fpsde falan gayet rahat bir sekilde oynuyordum sonra 7 ye ceviriyim dedim cevirdim sıkıntı falan yok (7 professional) orta ayarlarfa falan 73 fpsde oynuyorum 1-2 oyun sonra birden kasmaya başladi inanilmaz derecede fps falan hep düştü en düşüge aldim 15 fpsyi gecmiyor arkadas donuyor kaliyor falan bişey falanda indirmedim lolü onardim yok lolü sildim tekrar yükledim yine olmuyo napacagim arkadaslar acil yardim ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XP'ye geri dön.
  • Kasayı yan yatır.
  • Boyle bir sorun donanimsal olamaz. He donanimsalsa da birkac gune kendini belli eder. Buyuk ihtimal yazilimsal bir sorun. Bilgisayara virus girmis olabilir gorev yoneticisinde calisan uygulamalarda cpu kullanimina bakmanizi oneririm. Onun disinda diyecek pek bir sey yok ekran karti driver vs. Yukluyse. Yukarida kasayi yan yatir falan amac ne anlayamadim. Sanirim bu lol bolumume ugramayali isler bayagi degismis.

• Hocam cpu m lole girince %93 oluyor normaldede %90 ustu oluyodu tarattim falan sorun gözükmuyo anlayamadim ya

• Win7 XP'ye göre daha verimli diye hatırlıyorum. Sen tekrar XP geç bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam driverler cok eskiymis bi yenisini yukle dedi arkadas boyle aciyosun amd nin kendi kontrol etme seyi gibi senin donanimini soyluyo simdi indirin diyo indiriyon tamamlandi falan diyo onu yaptim ama olumsuz

• Hocam w7 den w xp ye nasil ceviririm geri saglam birinemi goturmem gerek yoksa

• Xp ye gec diyosunuz hocamda 7 de 75 fps yi gördum orta ayarlarda 1-2 oyun sonra en dusuk ayarlarda 15 fppsyi Göremez oldum anlamadim ya

• pcye cinler girmiş olabilir. ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

pcye cinler girmiş olabilir. ...

+'nı verdim
  • Girsinde makinadan kurtulayim hocam yaa

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Bu dolandirici cocuga inanmayin sen benim konuma falan yorum yapma hirsiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.