Evet okudum, TL forumunda da duyurmuşlar. Şimdi ben 3 gündür oynuyorum o malum versiyonu live'a girersek banlanıcaz yani, öyle mi
Kesin değil ama risk çok yüksek. Sonuç olarak oyun Retail değil. Haliyle de dergilere yollanan dvdler kaç tane olabilir ki? Adamlar bunu anlaması herhalde fazla zor olmasa gerek...
Off Okadar indirip oynayan millet var bakalım neler olacak
Gerçi grim sorun olmaz diye forumda başlık açmış ama hiç sanmıyorum. Acaba Mikisoftla çalışıyor olmasın?
Olabilir valla TL forumuna yazdım bakalım ne cevap verecek, inşallah kötü şeyler olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: DasheriM
Arkadaşlar Seed4... oyununu çektiyseniz liveden banlanma riskiniz var.
seed4 versiyonunu çektiğimizi nsl anlayacaz?
Arkadaşlar hiçkimsede TL davetiyesi yokmu yaa. Çoğu özel siteye üyeyim fakat bi TL yok. Kimdir bu Grim merak ettim. TL forumlarında neler dönüyo çok merak ettim yaa Grim sorun olmaz demiş, acaba bu nba 2k9 içinde geçerlimi Lütfen bi TL davetiyesi
şu oyun içinde ban yersek ben böyle işin
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: DasheriM
Arkadaşlar Seed4... oyununu çektiyseniz liveden banlanma riskiniz var.
seed4 versiyonunu çektiğimizi nsl anlayacaz?
Torrentin isminde yazar
Fracture.USA.XBOX360-Seed4ME
ben oynuyorum seed meed farketmez (nba de farkediyordu görüntü ve oynanış hakkaten beta gibi) ama fracture tamamen güzel görünüyor. gerçi sıktı oynadıkça ama bakalım belki bitiririm.
Biraz önce bitirdim. Fazla bir zevk aldım söylenemez bitirmek için bitirdim yani.
Demosu hoşuma gitmişti.Ama çıkış tarihinden önce oynamayı düşünmüyorum.
İndirmekten vazgeçtim.
düşmanları amma dandik yapmışlar ya...bendede seed versiyonmuş artk banlanırsak banlanırız