Şimdi Ara

FRAGMAN ARŞİVİMİ gittigidiyor.com'da satılığa çıkardım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet ne yapsın fragmanı yahu
  • 3 DVD'DEKİ TOPLAM FRAGMAN SAYISI 350'İN ÜZERİNDEDİR. BUNLARIN EN AZ YARISI 480p HD KALİTESİNDEDİR.

demekki diğer yarısı hd değil

480p yi de hd saymassak ozaman hd fragman sayısı 0

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
  • Ben Hayrına 1080p Gerçek x264 codekli arşiv verim ...Böle yapmayalım abi ne trailer satıcaksın..be biladerim kazıklamayalım milleti
  • fragmanı ne yapsın
  • iyi güldüm..allah razı olsun..
  • 1 Tane satılmış. Kim aldı acaba
  • Böyle yöntemler sadece Türklerin aklına gelir adamla o kadar dalga geçtik 1 tane satmış helal olsun
  • trailerman arkandayım dostum fragmanların çoğu filmlerinden daha güzel.hele sonlarına doğru aksiyonun arttığı ve soundtrackın girdiği yerlere bayılıyorım
  • Teşekkür ederim €(3T)r H@N-06.
    Ben zaten "meraklısına özel" diye mesja yazmıştım gittigidiyor.com'da. Almak isteyen alır, istemeyen almaz. Ayrıca bugün tekrar satışa çıkardım 10 gün süreliğine çünkü soranlar oldu ve ilgi var.
    Ayrıca herkes denesin bakalım 14 gb fragman ne kadar zamanda oluşturuluyor? Böyle bir arşivim var, kim almak isterse. Zorlama yok :)
    Fragman takip etmek sadece belirli kişilerin hoşuna gider. Bu arşiv fragman severlere hitap ediyor. Günlerce uğraşıp kota dolduracaklarına kargo dahil 10 ytl'ye bir arşiv satın almak da bir alternatiftir.
    Hem satın alanlara 4. bir dvd'de sürpriz bir içerik de gönderiyorum. İnanın bana verilen paraya değiyor.
    Saygılarımla.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailerman -- 31 Mart 2009; 1:30:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.