Şimdi Ara

FRAGMAN ARŞİVİMİ gittigidiyor.com'da satılığa çıkardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben güzel filmlerin 1080p fragmanlarını biriktiriyorum. Hastamıyım neyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: trailerman

HD kalitesi 3 farklı modda değerlendirilir:
    480p,720p ve 1080p. Bunlar enlem ve boylamda geçen çizgi yoğunluğuna eşdeğerdir. (Çözünürlük)
    Dvd'lerdeki fragmanlar 480p kalitesindedir. 720p ve 1080p çözünürlüklü fragmanlar bilgisayarlarda genellikle takılma yapıyor. Ancak 4 gb ram ve çift çekirdekli işlemci varsa rahat izleyebiliyorsunuz. Bu nedenle 480p olanlar dvd'ye dahil edildi.
    Ayrıca ürünün satış sayfasında belirtildiği gibi; meraklılarına özel. Herkesi almasını beklemiyorum zaten. Sadece ilgi alanı fragmanlar olan kişiler düşünüyor. Veya amatör film yapımcıları...

480P HD değildir, 720P ve 1080P HDdir.
    720P filmleri P4 3.0 ve 1GB ram ile izliyorum daha hiç sorun yaşamadım.

• Fragmanından daha iyi bir film görmediğimi söyleyebilrim. Fragman yapanlar gerçekten bu işte ustalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Fragmanından daha iyi bir film görmediğimi söyleyebilrim. Fragman yapanlar gerçekten bu işte ustalar.

..Daha neler görcez bakalım DH de vallahi garip
  • quote:

Orjinalden alıntı: director

trailerman

FragMan olsa daha iyi olurdu

quote:

480p,720p ve 1080p. Bunlar enlem ve boylamda geçen çizgi yoğunluğuna eşdeğerdir. (Çözünürlük)
    Dvd'lerdeki fragmanlar 480p kalitesindedir. 720p ve 1080p çözünürlüklü fragmanlar bilgisayarlarda genellikle takılma yapıyor. Ancak 4 gb ram ve çift çekirdekli işlemci varsa rahat izleyebiliyorsunuz. Bu nedenle 480p olanlar dvd'ye dahil edildi.
    Ayrıca ürünün satış sayfasında belirtildiği gibi; meraklılarına özel. Herkesi almasını beklemiyorum zaten. Sadece ilgi alanı fragmanlar olan kişiler düşünüyor. Veya amatör film yapımcıları...

Çok düz bir mantıkla yazmışsın.Bu sadece işlemciye ve ram'e bakmaz ekran kartına ve bunların kapasite dışındaki diğer özelliklerine de bakar ayrıca işlemcinin çift çekirdekli 3 çekirdekli veya 4 çekirdekli olmasına gerek de yok.

Konunun özüne dönecek olursak fragmanlar yasaldır,ülkemizde yasal olmayan şeyler bile rahatlıkla bulunurken yasal ve ücretsiz bir şeyi bir bilgisayar kullanıcısı pekâlâ bulabilir.Yurdum insanı bir VCD'ye dahi 10 tl vermeye kıyamazken senin şu 480p'lik fragmanlarını kim ne yapsın.Meraklısı zaten bir şekilde bunları indirir ya da indirtir.Daha mantıklı bir şeyler satmayı dene derim.

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Fragmanından daha iyi bir film görmediğimi söyleyebilrim. Fragman yapanlar gerçekten bu işte ustalar.

Aslında hepimizin farkında olduğu, yaşadığı ancak dile getirmediği bir olaya değinmişsin

• quote:

Ben P4 3,0 ve 1 gb ram ile 720p'leri çok rahat izliyorum. 1080p'lere ise bir kaç oynama yapınca codec ayarlarıyla sorunsuz oynatıyor. Çok kabataslak yazmışsınız. 4 gb ramle hiç alakası yok olayın. İşlemci ve ekran kartında bitiyor mevzu.

• quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

nickte uygun seçilmiş

hiç dikkatimi çekmemiş

• Fragman koleksiyonu.. İlginç bi hobi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Ben P4 3,0 ve 1 gb ram ile 720p'leri çok rahat izliyorum. 1080p'lere ise bir kaç oynama yapınca codec ayarlarıyla sorunsuz oynatıyor. Çok kabataslak yazmışsınız. 4 gb ramle hiç alakası yok olayın. İşlemci ve ekran kartında bitiyor mevzu.

Windows Media Player 11 gibi ağır programlar kullanıyorsan birazcık var

• Windows Media Player kullanan mı kaldı Allah aşkına?
  • Var tabi, Internet Explorer 6.0 kullanlarla doğru orantılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 23 Mart 2009; 19:58:48 >
  • Ben de severim fragmanları. Çok kişiye tuhaf gelmiş ama var böyle bir merak, ne yaparsınız...
  • ne oldu bari trailerman sonuç ne
  • quote:

Windows Media Player kullanan mı kaldı Allah aşkına?

Kullanmasam nereden bilebilirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Aaa pardon pot kırdık galiba.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Aaa pardon pot kırdık galiba.

Arkadaş orjinalliği bozmak istemiyor sanırım

• isteyen arkadaşlara da 1080p olarak gönderebilirim. Ancak o zaman 3 dvd'ye en fazla 100 tane fragman sığıyor.

• Şaka mı gerçek mi bu konu

• Sen yanlış rotada ilerliyorsun be trailer. Asıl olay altyazıda bitiyor. Topla kikongo, caponca bilumum yabancı dilleri, akabinde de kur dil şirketini. Temiz para kaldırırsın.
  • ba! ba! ba! ba! ba! ba! trailerman a bak hele! kamera şakasımısın kardeşiimmm millet alan çıkmaz diyor dalgasını geçiyor, sen hala ticaret peşindesin.kimsin Allah aşkına be kesin bu forumdan birisin hade artııkk kabak tadı verdi bu şaka, patlat gerçek nickinide kapak olsun.hadi söle çatlatma innsaannıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 25 Mart 2009; 20:18:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.