Şimdi Ara

FRANKE / TEKA / SIEMENS ANKASTRE SEÇİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
109.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 lü ankastre set almak istiyorum FRANKE / TEKA / SIEMENS(BOSCH) arasındayım ürünler aşağıda bu konuda fikirleriniz bekliyorum.

TEKA set için peşin 1700TL fiyat aldım
    FRANKE set için peşin 2200TL fiyat aldım
    SIEMENS set için 2450TL fiyat aldım

Saygılar.

HL LUX 60 4G AI AL CI

* Kristal Cam Gazlı ocak
    * Otomatik ateşleme
    * Otomatik gaz kesme
    * Bağımsız döküm ızgaralar
    * 4 adet gazlı göz
    * Gaz tipi:LPG (bütan, propan), doğalgaz, hava gazı

HE 735

* Multifonksiyonel turbo plus fırın - 56 litre
    * 9 pişirme fonksiyonu
    * Elektronik kontrol paneli
    * Parmak izi tutmayan özel yüzey
    * Gömülebilir kontrol düğmeleri
    * Sökülebilir maxi grill
    * Crystal Clean kaplı iç yüzey
    * Çift camlı kapak
    * Derin tepsi + düz tepsi
    * Soğutucu fan
    * Isı geçirmeyen ön kapak
    * Soğutucu hava karışım odası sistemi
    * 1 kademesi teleskopik, 5 kademeli krom tepsi rayları
    * A enerji sınıfı

DGE 60/90

* Duvar tipi davlumbaz
    * Tuşlu kontrol düğmeleri
    * 3 farklı hız konumu
    * Halojen aydınlatma
    * Metal filtre
    * Cam buhar toplama kanadı
    * 500 m3/h hava emiş gücü
    * 54 dBA ses seviyesi

FRANKE GLASS SERİSİ GL6M XS

* Multifonksiyonel 58 Lt fırın
    * 6 pişirme fonksiyonu
    * Elektronik programlama
    * Farklı renk alternatifli elektronik ekran
    * Push-pull gömülebilir düğmeler
    * Cam iç kapak
    * Soğutma fanı
    * "Quick Clean" emaye iç cidarlar
    * Yan tel raflar
    * 2 sıra full teleskopik ray
    * İç aydınlatma
    * 2 tepsi
    * 1 ızgara
    * 1 tepsi içi ızgara
    * A sınıfı enerji kullanım

FHG 604 4G M C

* 4 Gözlü Gazlı
    * Siyah Cam Yüzey
    * Elektronik Ateşleme
    * Gaz Emniyet Ventili
    * Döküm bek ve ızgaralar

FGL 6015 BK-XS/600

* Cam/Siyah cam davlumbaz
    * Soft touch düğme
    * Alüminyum filtre
    * Opsiyonel karbon filtre takılabilir.

HB33AB650

Arka duvar katalitik temizleme sistemli
    Universal PLUS Fırın (8 ısıtma türü)
    Alt/Üst ısıtma, 3D sıcak hava plus, Pizza programı, Alt ısıtma, Hava dolaşımlı ızgara, Vario büyük alanlı ızgara, Vario küçük alanlı ızgara, Buz çözme)
    Otomatik hızlı ısıtma
    Tamamen cam iç kapak
    Düz fırın yan duvarları
    Tepsiler için çelik raf sistemi
    Teleskobik sistem sonradan takılabilir
    Soğuk hava fanı
    elektronik saat
    Ön kapak ısısı maksimum 50° C
    Çocuk emniyet tuşu
    Gömülebilir düğmeler
    Multifonksiyonel Fırın (7 pişirme programı)
    Alt ısıtma
    Alt üst ısıtma
    3D sıcak hava
    Hava dolaşımlı ızgara
    Küçük alanlı ızgara
    Büyük alanlı ızgara
    Buz çözme
    Güçlü fırın içi aydınlatma
    Profi tutamak
    Geniş fırın iç hacmi (58)

LC654BA30

Hava çıkışlı ve hava dolaşımlı kullanıma uygun
    Mekanik kumanda
    3 güç kademesi
    Max. emiş gücü (DIN/EN 61591 normu ölçümüne göre): NO_FEATURE m³/h
    Serbest emiş gücü: max. NO_FEATURE m³/h
    Max. ses basıncı 53 dB (A)
    DIN/EN 60704-2-13 norm ölçümüne göre max. ses seviyesi 64 dB (re 1 pW)
    Max. motor gücü: NO_FEATURE m³/h
    Aydınlatma: 2x20W
    Bulaşık makinesinde yıkanabilen çelik yağ filtresi
    120 veya 150 mm çapında baca borusu ile kullanıma uygundur
    Cihaz ölçüsü (YxGxD): 725-880 x 600 x 650 mm (hava çıkışlı)
    Cihaz ölçüsü (YxGxD): 725-1000 x 600 x 480 mm (hava dolaşımlı)

EP626HB80E

* 4 gözü gazlı (1 kuvvetli, 2 normal, 1 ekonomik) Ankastre özel sert cam ocak
    * Tek elle ateşleme
    * Gaz emniyeti
    * Çelik ocak ızgarası
    * Özel çelik görünümlü düğmeler
    * Fabrika çıkışı doğalgaza ayarlı (20 mbar)
    * LPG dönüşüm seti bulunmaktadır (28-30/37mbar)

• Yapay Zekanın Yanıtı

FRANKE, TEKA, SIEMENS Ankastre Seçimi Yardımı

Mutfakta kusursuz bir görünüm yakalamak ve işlevselliğe öncelik vermek isteyenler için ankastre cihazlar vazgeçilmezdir. Üç önemli ankastre markası olan FRANKE, TEKA ve SIEMENS, kullanıcılarına farklı seçenekler sunmaktadır. Ankastre seçerken ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız gerekir.

FRANKE ve TEKA: Benzer Özellikler, Farklı Tasarımlar

• FRANKE ve TEKA, ankastre ürün gamında geniş seçenekler sunar.
    • Her iki marka da yüksek kaliteli malzemeler kullanarak dayanıklı ve estetik ürünler üretir.
    • TEKA, geleneksel ve klasik tasarımlarıyla ön plana çıkarken, FRANKE daha modern ve şık tasarımlara sahiptir.

SIEMENS: Teknolojik Üstünlük

• SIEMENS, mutfak teknolojilerinde öncü bir markadır.
    • Ankastre cihazları, yenilikçi özellikleri ve üstün performanslarıyla öne çıkar.
    • Siemens ankastreleri, enerji verimliliği, kolay kullanım ve sessiz çalışma gibi avantajlar sunar.

TEKA: Almanya'nın Mutfak Uzmanı

• TEKA, 1924 yılında Almanya'da kurulan bir ankastre markasıdır.
    • Marka, mutfak cihazları alanında sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak kabul edilir.
    • TEKA ankastreleri, Almanya'da üretilmektedir ve yüksek kalite standartlarına sahiptir.

FRANKE ve SIEMENS: Fiyat Farkı

• FRANKE ve SIEMENS ankastreleri, TEKA ürünlerine göre genellikle daha pahalıdır.
    • Bu fiyat farkı, kullanılan malzemelerin kalitesi, teknolojik özellikler ve marka bilinirliği gibi faktörlerden kaynaklanır.

TEKA: Bütçe Dostu Seçenek

• TEKA, FRANKE ve SIEMENS'e göre daha uygun fiyatlı ankastre seçenekleri sunmaktadır.
    • Bütçesi kısıtlı olanlar veya uzun ömürlü ve kaliteli cihazlar arayanlar için TEKA iyi bir alternatif olabilir.

İhtiyaçlarınıza Uygun Ankastre Seçimi

• Mutfak tasarımınıza ve kişisel tercihlerinize uygun ankastre tasarımını seçin.
    • Teknolojik özellikler ve enerji verimliliği sizin için önemliyse Siemens'i tercih edebilirsiniz.
    • Bütçeniz kısıtlıysa veya klasik bir görünüm arıyorsanız TEKA uygun bir seçim olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • bence fiyatları ve kaliteleri orantılı olmuş.
    sizi zorlamayacaksa Siemens alın.
  • Teka yı tavsiye ederim.
  • Tereddütsüz Teka al derim.Gçen sene yeni evim için ankastre araştırırken hemen karar veremeyip her söylenene inanmadığımdan uzun bir sürem ankastre markaları ve ürünlerini araştırmakla geçti..Sonuçlarıda buradaki ilk yorumumda paylaşmaktan mutluluk duyuyorum şu an:)
    Bir kere Teka bir Alman markası ve sadece ankastre üretim yapıyormuş dolayısı ile konusunda uzmanlar.Siemens gibi markaları biz beyaz eşyadan çok iyi biliyoruz ama ankastre beyaz eşyadan farklı bir teknoloji.Dolayısı ile benim için her zaman alanında uzmanlaşmı kişi ve firmalar daha önemli.Diğer yandan bir İsviçre markasıymış Franke onların ürünlerini showroomdan gidip gördüğünde zaten beğenmeyeceğine eminim.Kalitesi ile fiyatı arasında büyük farklar var zaten fırın pişirmelerinden memnun olmayan bir iki arkadaşım yüzünden bu markayı direk elemiştim.
    Teka ürünlerime gelince üRünler çok kaliteli ve sağlam.Servis olarak hiç bir sıkıntı yaşatmadılar.Ben Etiler'de oturduğum için bana Çağlayan servisi geldi ve ben böyle ilgili ve bilgili bir cihaz servisi ile ilk defa karşılaştım diyeblirim.Kendilerine özel teşekkürlerimi ilettim zaten.Şimdi fırınımı her kullandığımda bana bu markayı almamı sağlayan Mega Granit'teki Kübra Hn'a içimden teşekkürlerimi iletiyorum ve geçen seneki o güzel reklam cingıllarını söylüyorum.Mutluluğumun sırrı mutfağımda saklıı Teka ankastre:)

• Teka fiyatına göre oldukça iyi bencede sadece fırında daha ust bir modelmi bu modelmi o ikilemim var.
  • Franke Daha Kalitelidir Franke Anadolu Yakası Servisleri İçin www. frankeservisleri.eu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre set ve Buzdolabı.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hem şıklık hem kalite olarak bence teka tercih edilmeli..
  • merhaba candoğan bey...bende ankastre set üstü ocak ve davlumbaz alacağim...sıemens ve bosch a da baktım ama franke daha kaliteli gibi geldi.fiyatlarıda aynı gibi... bütçem 2000 e kadar olur...franke nin satış sonrası servisi nasıldır? hiç bilmiyorum...
    candoğan bey siz hangi markayı tavsiye edersiniz...? 60 cm genişiliğinde bakıyorum...inox ve 4 gözüde gazlı bakıyorum.ne olur yardım edin?
  • Acil cevap bekliyorum.. Yardım ederseniz sevinirim
  • Merhaba,

@Xanu
    Bende pişirme grubunda size yakın ürünler alacağım.
    Siz seçminizi yapıp aldınız mı acaba?
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Franke alırken aman dikkat!!!!

Satın aldığımız evimizde yeni montajı yapılmış Franke Ankastre fırınımızı yaklaşık 2 ay önce servise açtırdık ve kullanmaya başladık. Fırını 3 yada 4 defa kullandık en son dün fırın çalışırken büyük bir ses ile beraber fırının camı patladı. Fırının bulunduğu yerden 1-2metre uzağa cam parçacıkları resmen kurşun gibi fırladı. Allah'tan o an kimse mutfakta değildi yada Allah'tan eşim fırına koyduğu pasta olmuş mu diye bakmadı. Allah korusun o anlar da olsaydı belki ciddi yaralanmalara sebep olabilirdi. Franke yetkili servisini aradık ve geldiler ürünü incelediler ve onlarda çok şaşırdı birbirlerine bakıp durdular olmaması gerekiyordu diyebildiler ki bende aynısını söylüyorum güvenip iyi bir marka diye alıyorsun camı patlıyor. Gerekli bilgileri aldılar, fotografları çekip gittiler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ki ulaşabilirsen numaramı bıraktıp onlar beni aradılar ben fırının komple değiştirilmesini istedim çünkü biz bir daha o fırına nasıl güvenebiliriz? acaba fırın bozukta camı mı patlatıyor gibi düşünceler içerisinde olduğumuzu müşteri hizmetlerine söyledim ama onlar böyle birşeyin söz konusu olmayacağını fırını değiştirmelerinin mümkün olmayacağını hatta darbeyle mi kırıldı acaba onu bile bilmiyoruz deme gafletinde bulunuyorlar, suçu hemen bizim üstümüze yıkmaya çalışıyorlar. Kısacası evinize Franke ürün alırken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Allah korusun birgün fırınınız çalışırken evinizden birisi yada o anda orda olan başka birisi heran yaralanabilir.

• arkadaşlar siemens,franke,teka bunların hepside kendini kanıtlamış kaliteli markalar ancak markalar artık fason üretimler yaptırmaya basladı modellere dikkatli bakarsanız ıcf de simferde termikel dede benzer yada kopyalarını görebilirsiniz satıcı ve teknik servis olarak ne marka alırsanız alın marka logosundan once üretim yerini kontrol edin derim! foson ürün degilde kendi üretimi olan ürünlerden alın ocaklarda ızgaradan cok bekleri kontrol edin enkaliteli bek (sabafbek) mesela!
    ankasterde dünyanın en yenilikçi tartısmasız tek markası Electrolüx tür! en iyisini en kalitesini alacam diosanız electrolüx alın derim!
  • Merhaba,

Ankastre set alacakların dikkatine!

Siemens üçlü ankastre setler Eylül ayında (fırın+ocak+davlumbaz) 1149 TL'den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

Ankastre grubundaki binlerce seçenekle, Siemens bu konuda en uzman markalardan biridir. Siemens ocakların tamamı gizli çakmak ve gaz emniyet sistemi ile donatılmıştır. Tezgaha sıfır monte edilebilen flahMounting özelliğine sahip modellerimiz teknolojileri ile olduğu kadar, estetikleri ile de eşsizdir.

Seramik ocaklarda, Siemens dünyanın en yüksek kaliteli seramiği olan Ceran ile çalışır.

Eğer sizin için pişirme kalitesi önemli ise, Siemens fırınlarının 3D pişirme teknolojisini bir araştırmanızı tavsiye ederim. Bu büyük fark yaratan teknoloji Siemens patentlidir.

Daha fazlası için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

• Hocam markalar detay. üçüde iyi marka+electrolux. önemli olan kullanım kolaylığı + ne kadar garanti veriliyor. mesela fırında aramanız gereken en önemli detay teleskopik rafı varmı? (2 veya 3 kademel) + multifonksiyonel mi (artık fırınların hemen hemen hepsi mf. ) + ön yüzey soğuık yüzeymi. kimisi 40 kimisi 50 dereceye kadar ısınabilir der. ocaklarda önemli olan güvenlik. söndüğü zaman gaz kesme tertibatı var mı? hemen hemen hepsinde var. + ocağın alt yüzeyi ısıl olarak iyi yalıtılmış mı? davlumbaz da ise estetik (zevkinize göre) + sessizlik + uygun debi seçimi kriter olmalıdır. gerisi laf ı güzaf.

saygılar.
  • Merhabalar

Ürünlerden hangisini tercih ettiniz? Ben de ankastre set alacağım ama kafam çok karışık. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba,

Teka marka almayın servisi rezalet , arkadaşımın fırının içinde emaye atması oldu garantiden değiştirmiyorlar.

Üst sınıf hydroclean özellikli bir fırın içerisinde 10 adetten fazla emaye atması var ama garantiden işlem yapılmıyor. Fırının termostatı bozulmuş vs. ben olsam şuan alacak olsam siemens bosch seçerdim. Biz arçelik vs sevmiyoruz ama adamların garantisi hepsinden çok daha iyi.

Açıkçası gidip teka almam, arçelik alırım daha iyi olmadı siemens alırım.

iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.