Şimdi Ara

beko 2518c camasir makinesi programlari hakkinda yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende beko 2518c camasir makinesi var. ama elimde kullanim klavuzu vs yok. suan ne denersem deneyeyim yaklasik 2 saat yikama yapiyor. kisa programlarini falan bulamadim. acaba bunun programlarindaki harflerin ne anlama geldigi hakkinda yardim eder misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beko 2518C Çamaşır Makinesi Programları

Beko 2518C çamaşır makinenizin kullanımı sırasında farklı yıkama ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli programlar sunar. Bu programlar şunları içerir:

• Pamuklular: Normal dereceli kirli pamuklu kumaşlar için.
    • Sentetikler: Polyester ve naylon gibi sentetik kumaşlar için.
    • Hassas: İpek ve yün gibi hassas kumaşlar için.
    • Yün: Yünlüler ve yünlü karışımları için.
    • Kısa: Hafif kirli giysiler için kısa yıkama süresi.
    • Süper Mini: Çok az kirli giysiler için çok kısa yıkama süresi.
    • Durulama ve Sıkma: Giysileri durulamak ve sıkmak için.
    • Sıkma: Giysileri sadece sıkmak için.

Beko 2518C çamaşır makinenizin kullanım kılavuzunda her programın ayrıntılı açıklamaları bulunur. Kullanım kılavuzuna, cihazınızla birlikte verilmesi gerekir.

Çamaşır makinenizin model numarası Beko 2518C veya Beko BKY 2518C ise, bu kılavuz size makinenizin özellikleri ve programları hakkında bilgi sağlayacaktır. Bununla birlikte, farklı model numaraları farklı programlara sahip olabilir. Bu nedenle, spesifik modelinizin kullanım kılavuzuna başvurmanız tavsiye edilir.

Beko çamaşır makinelerindeki harf kodları, farklı programları temsil eder. Örneğin, "CY" kodu genellikle yünlü yıkama programını belirtir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhabalar;
    X ve G programları hızlı yıkamadır.Yanlış hatırlamıyorsam X pamuklular için G ise sentetikler içindi.Sizdeki makinenin değişik bir modelini anneannem kullanıyor, program harflerinin anlamları yükleme kapağının içindeki etikette yazıyor.Sizin makinenizde etiket yok sanırım.
  • Pamuklular için;
    A: Ön yıkmalı pamuklu Beyazlar için uzun program.
    B:Ön yıkamasız beyazlar için uzun program
    X:Renkliler için uygun kısa program
    M:(eğer varsa)Hafif kirliler için kısa program
    C:Uzun sıkma programı

Sentetikler için;
    D:Ön yıkamalı karışık kumaşlar yatak örtüsü naylon tül gibi kirliler için.
    F: Ön yıkamasız karışık kumaşlar
    G:Kısa program karışık kumaşlar
    J:Yünlü programı çok hafif kirliler için kısa programdır.40 45 dakika sürer.
    H:Sentetikler için düşük devir sıkma programı.
    P:Tahliye

İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber11 -- 5 Eylül 2010; 15:34:05 >
  • tesekkurler
  • teşekkürler:)))
  • konuyu hortlatayım. :D
    arkadaşlar bu harfler 2618 b içinde geçerlimidir? yada onun kısa programı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometyum

konuyu hortlatayım. :D
    arkadaşlar bu harfler 2618 b içinde geçerlimidir? yada onun kısa programı nedir?

bir tanede 2618 bende var sanırım programlar aynı ben hep B'de yıkıyorum Temiz çıkarıyor ama uzun sürüyor :/
  • teşekkürler
  • Konu cok eski ama bu makinede yikama yaparken yumusatici nasil aldiriyoruz. 50 kere camasir yikadim yumusatici hala orada duruyor. Model 2317 b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakrali -- 8 Eylül 2014; 14:26:43 >
  • beko 2518 cx çamaşır makine beyni gerekli
  • googleda arayınca buarası çıktı bir de kullanım kılavuzu. ben de ordan alıp tablo oluşturdurm
     beko 2518c camasir makinesi programlari hakkinda yardim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.