Osmanlıda katliamlar yaptı bir sürü. Kendi halkı olan Alevileri bile katletti Osmanlı. Ne yapalım şimdi bütün Türkler, bütün müslümanlar ölsün mü diyelim. Dünyada masum ülke var mı. Herkes sokağa çıkıp birbirini mi doğrasın. Bir karikatür için kafa kesilir mi. Siz kafanız niye böyle çalışıyor anlamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fransa da kilisede saldırı - 3 ölü (3. sayfa)
-
-
Radikal misin?
-
Guzel yorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kafir oglu kafirler, kendileri hergün binlerce müslüman katlediyorlar kafa kesiyorlar dünyanın en pis mahlukatlarından bir tanesi bu fransa hakkediyor fransa herşeyi hemde en kötüsünü hakkediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 29 Ekim 2020; 20:28:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Koks34profilim açık bakabilirsin araplardan gram haz etmem müslüman olan arap toplumu Türk katliamı dahi yapmıştır 50 kere hançerlediklerinide biliyorum bununda bilincindeyim şöyle diyim o zaman pkk ya bir çok ülkenin silah yardımı gönderdiğini biliyorsunuz ele geçirilen mühimmatlerde israilin abd'nin gönderdiği silahlar mevcut. Devletlerden hangi biri çıkıpta evet biz gönderiyoruz dedi bunları görmek için 2 çift göz 1 beyin yeterli oluyor
bu pkk yı bize musallat eden bu ülkeler değil mi zaten
Alıntıları GösterRadikal grupların terör eyleminde bulunmak için devlet tarafından desteklenmesine gerek yok. Ama farzedelim ki fransız istihbaratı bu eylemleri organize etsin. Yahu müslümanlar niye sazanlık ediyor.Kınayın yuhalayın düşman ilan edin.Niye oh olsun diyorsunuz , niye fransanın geçmişte yaptıklarını anlatarak olayı sahiplenmiş gibi davranıyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRXDemek ki inanmıyorlar ki hesabı bu dünyada görmek istiyorlar.
Birisi senin çocuğunu öldürecek ve öldürmeye devam edecek. Sen de öbür çocuklarını korumak için adamın çocuğunun suçu olmadığını düşünerek bir şey yapmayacaksın???
Afrikalıların tek suçu doğdukları coğrafyanın onlara medeniyet kuracak kadar tahıl sağlayamaması. Neden tembel olsunlar?
Alıntıları GösterSöylemin hem mantık olarak saçma hem de islama ters.
Ayrıca afrikalıların durumunun tahılla alakası yok. Bazı ülkeler rönesans refomr ve sanayi devrimleriyle zincirleri kırmayı başarırken bazıları olduğu yerde kaldı. Yemek yok diyorsun ama tavşan gibi ürüyorlar ayrıca hala hırsızlık ve cadılık ile insanları suçlayıp diri diri yakıyorlar. Geri kalmışlığıa bahane üretmek kolay. Çin de kıtlık yaşadı. ama bak 1.5 milyar insanlar hemde bilimsel ve ekonomik anlamda gelişmişler baya. Ayrıca açlık falan ile de konunu alakası yok. Olay cahillik ,geri kalmışlık ve nefret üzerine kurulu dini eğitim.
-
Masum insanların sebepsiz yere canice öldürülmesini hazmedemiyorum. Hangi ülkede olursa olsun farketmiyor. Fransa, Suriye, Türkiye, ABD vs vs. Yüzlerce yıllık mazisi olan Fransız emperyalizminin sorumlusu bu 3 masum Fransız mı? Cezayirde katledilen Müslümanların sorumlusu bu 3 sıradan Fransa vatandaşı mı? Bu mudur yani? Gerçekten mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocan sen bi ac uyusturucu kartellerinin ne yaptiklarina bak, sadece para icin insanlarin kalplerini sokuyorlar canli canli , tek tek uzuvlarini kesiyorlar, canli canli yakiyorlar, kafa kesmek onlarin en insancil oldurme sekilleri. Link atarim istersen mesajla. Kapitalistin padisahlari bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütün bunlar kasıtlı hepsi
bir ab lideri laf eder müslümanlar ayaklanır avrupada din faşizmi başlar
asya da çin- abd birbirine girmeye hazırlanıyor
müslümanlar kendi içinde birbirine düşer
salgın hastalık başgösteriri
habire meteor çarpacak haberi yapılıyor kasıtlı var bir planları ben x47b mekiği dünyaya çarptırılacak diyorum
nükleer anlaşmadan çekilinir
dünya ekonomik sistemi tıkandı borç ödenemiyor
vs......
-------3. DÜNYA SAVAŞININ ZEMİNİ OLUŞTURULUYOR HER YERDE AB de şu anda kadınlara askerlik kağıdı gönderiliyor
yedek askerlere hazırlık kağıdı gönderiliyor
devletler askeri harcamaları coşmuş vaziyette, her yerde savaş tatbikatı yapılıyor
ABD de pompeo dünyayı turluyor asya yı özellikle turluyor
Ulan ingilterenin Ukrayna ile ne gibi işi var ki ortak tatbikat düzenliyor bunlar????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 29 Ekim 2020; 20:52:51 >
-
Son kisma cevap vereyimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Ebütün bunlar kasıtlı hepsi
bir ab lideri laf eder müslümanlar ayaklanır avrupada din faşizmi başlar
asya da çin- abd birbirine girmeye hazırlanıyor
müslümanlar kendi içinde birbirine düşer
salgın hastalık başgösteriri
habire meteor çarpacak haberi yapılıyor kasıtlı var bir planları ben x47b mekiği dünyaya çarptırılacak diyorum
nükleer anlaşmadan çekilinir
dünya ekonomik sistemi tıkandı borç ödenemiyor
vs......
-------3. DÜNYA SAVAŞININ ZEMİNİ OLUŞTURULUYOR HER YERDE AB de şu anda kadınlara askerlik kağıdı gönderiliyor
yedek askerlere hazırlık kağıdı gönderiliyor
devletler askeri harcamaları coşmuş vaziyette, her yerde savaş tatbikatı yapılıyor
ABD de pompeo dünyayı turluyor asya yı özellikle turluyor
Ulan ingilterenin Ukrayna ile ne gibi işi var ki ortak tatbikat düzenliyor bunlar????
İngiltere natodaki en rus dusmani 2. Ülke bu yüzden
Sicak savas bence mumkun degil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingtree11 -- 31 Ekim 2020; 12:33:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen dostum dhkp c canlı bomba patlatırken Tikko silahlı eylem yaparken Allahu Akbaaar diyee bağırıyor.Cahil yazıp ''NOKTA'' koymuş birde
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuklaciniAynen dostum dhkp c canlı bomba patlatırken Tikko silahlı eylem yaparken Allahu Akbaaar diyee bağırıyor.Cahil yazıp ''NOKTA'' koymuş birde
-
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRXDemek ki inanmıyorlar ki hesabı bu dünyada görmek istiyorlar.
Birisi senin çocuğunu öldürecek ve öldürmeye devam edecek. Sen de öbür çocuklarını korumak için adamın çocuğunun suçu olmadığını düşünerek bir şey yapmayacaksın???
Afrikalıların tek suçu doğdukları coğrafyanın onlara medeniyet kuracak kadar tahıl sağlayamaması. Neden tembel olsunlar?
Alıntıları Gösterİnananların hali ortada öyleki çoğu inananların ülkesinde huzuru insanlar toprağın altında buluyor.İnsan hakları emek o bu şudan bir haber yaşam.İstediğini özgür çerçevede değil dayatılanı yaşıyorlar.
Afrikalıların suçu aslında seninde dert yandığın şekilde düzgün liderler çıkaramamasıdır.Genellikle öyle liderler çıkarki bunlar kendi halkını sömürür zulmeder.Şuan bile çoğunda öyle.
Öyle zenginler varki çoğu afrikada yaşıyor benzeri avrupada ender bulunur.Buna dikkat etmek lazım.Afrikanın diğer bir noktası ise eğitime değer vermemesi ve devlet olma altyapısını tesisleştirememesidir.
Afrikada tarım olmayabilir ama işlenecek bir ton cevher değerli maden var ama bunları işleten tepeye geçenler zimmetine geçirip kendini zenginleştirmeye gidiyorlar.Yani demem o ki kendi halkına kendi halkından biri zulmediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: koçariSöylemin hem mantık olarak saçma hem de islama ters.
Ayrıca afrikalıların durumunun tahılla alakası yok. Bazı ülkeler rönesans refomr ve sanayi devrimleriyle zincirleri kırmayı başarırken bazıları olduğu yerde kaldı. Yemek yok diyorsun ama tavşan gibi ürüyorlar ayrıca hala hırsızlık ve cadılık ile insanları suçlayıp diri diri yakıyorlar. Geri kalmışlığıa bahane üretmek kolay. Çin de kıtlık yaşadı. ama bak 1.5 milyar insanlar hemde bilimsel ve ekonomik anlamda gelişmişler baya. Ayrıca açlık falan ile de konunu alakası yok. Olay cahillik ,geri kalmışlık ve nefret üzerine kurulu dini eğitim.
Alıntıları GösterSöylediklerim islama aykırı olabilir. Uyuşmak zorunda mı?
Avrupalılar hep zeki ve çalışkandı da afrikalılar tembel miydi yani? Olay coğrafi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0likİnananların hali ortada öyleki çoğu inananların ülkesinde huzuru insanlar toprağın altında buluyor.İnsan hakları emek o bu şudan bir haber yaşam.İstediğini özgür çerçevede değil dayatılanı yaşıyorlar.
Afrikalıların suçu aslında seninde dert yandığın şekilde düzgün liderler çıkaramamasıdır.Genellikle öyle liderler çıkarki bunlar kendi halkını sömürür zulmeder.Şuan bile çoğunda öyle.
Öyle zenginler varki çoğu afrikada yaşıyor benzeri avrupada ender bulunur.Buna dikkat etmek lazım.Afrikanın diğer bir noktası ise eğitime değer vermemesi ve devlet olma altyapısını tesisleştirememesidir.
Afrikada tarım olmayabilir ama işlenecek bir ton cevher değerli maden var ama bunları işleten tepeye geçenler zimmetine geçirip kendini zenginleştirmeye gidiyorlar.Yani demem o ki kendi halkına kendi halkından biri zulmediyor.
Alıntıları GösterTarım olmamasından kastım şuanki durum değil. Gerekli tahılı üretemedikleri için eski zamanlarda asla devletleşememişler. Sonrasında da hep sömürgede kalmışlar. Şimdi madenlerle tarım olmasa da olur ama yeterli güçleri yok. Fakirlik olan yerde her şey olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRXSöylediklerim islama aykırı olabilir. Uyuşmak zorunda mı?
Avrupalılar hep zeki ve çalışkandı da afrikalılar tembel miydi yani? Olay coğrafi.
Alıntıları GösterRönesans reform sanayi devrimi falan yazdık hala coğrafi diyorsun. Coğrafya etkili tabi adamların gelişmelerden haberi yok uzak oldukları için
-
Gerçek islam bu değil, o yüzden sıkıntı yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRXTarım olmamasından kastım şuanki durum değil. Gerekli tahılı üretemedikleri için eski zamanlarda asla devletleşememişler. Sonrasında da hep sömürgede kalmışlar. Şimdi madenlerle tarım olmasa da olur ama yeterli güçleri yok. Fakirlik olan yerde her şey olur.
Alıntıları GösterAfrika'da sorun tarım değildi.Uygun tarım alanlarıda vardı ama eğitimde yol katedemediler.Şuan bazı bölgelerde hala kabile anlayışı var.Bazı diğer noktalarda da batılı yardım kuruluşların el atması ile bir eğitim çabası var.
Ama şu kendi dilleri değil kendilerine dayatılan dilleri öğreniyorlar aidiyet duygusu olmuyor.O mücadeleyi vermek güç zaten.
-
Radikal islamcıları destekleyen ülkelerin başında Amerika ve Batı gelir.Çünkü radikal islamcılar sayesiyle petrol bölgesi olan Ortadoğuyu rahatlıkla işgal edebiliyorlar.Bu nedenle radikal islamın bitmesini en başta onlar istemez.Mesela Amerika 2001 yılında Afganistanı işgal etti.Amacı Afganistandaki radikal islamcı olan talibanı ve el kaideyi bitirmek bu ülkeye demokrasi getirmekti.Ne oldu peki?Aradan yirmi küsur yıl geçti Afganistana demokrasi geldi mi?El kaide ve taliban bitti mi?
Suriye'ye bakalım.Esad'a karşı 2011 yılında ayaklanan radikal islamcıları muhalif olarak tanımlayıp bunların iktidarı ele geçirmesi için en çok desteği hangi ülkeler verdi?İşid isimli terör örgütünün yöneticileri bile on yıllarca Amerikan hapishanelerinde mahkum olarak kalmaları tesadüf mü?İşid'e en çok katılımların Amerika ve Avrupadan gelen müslümanlardan olması tesadüf mü?İşid K.Suriye'de etnik ve dini katliamlar yaparken buna gözlerini kapatanlar kimlerdi?Türkiye İşid'e karşı Amerika ile ortak askeri operasyon yapmayı ve beraber Suriye'ye girmeyi önerdiğinde bunu reddedenler kim?Türkiye yerine Ypg'yi tercih ederek İşid aracılığıyla temizlenen K.Suriye topraklarını Ypg'ye veren kim?Daha sonra Ypg'ye karşı Türkiye operasyon başlatınca Türkiye'yi cihatçılara destek olmakla suçlayıp böyle bir algı kasmaya çalışanlar kim?Bir yandan Türkiye'yi cihatçılara destek olmakla suçlayıp ülkesinde Türkiye'deki laik ve cumhuriyet sistemine karşı bir adamı ve örgütünü himaye edenler kim?
Biraz gözünüzü açında Batının yaptığı algı operasyonlarının farkında olun.
Ben deist bir insanım.Müslüman değilim lakin Batının bu iki yüzlüğünün de farkındayım.Bugün Fransada böyle bir katliam 'din' adı altında gerçekleştiyse bunun başlıca sorumlusu Macrondur.Çünkü korona salgını Fransayı fena halde vurmuş durumda ve gündemi değiştirmek için suni gündemlere ihtiyacı var.Bu nedenle son haftalardır kasten radikal islamcıları kışkırttığını görmemek için 'kör' olmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X