Şimdi Ara

Fransa'da Xbox360'ın fiyatı nedir.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fransa'da bi tanıdık var orada fiyatlar nedir.? Hazır elimde bir miktar para varken bir de getirme fırsatı doğmuşken alayım diyorum eğer uygunsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 13 Ekim 2008; 22:06:44 >

• Evet benimde kuzen orda PSP fiaytı nı sorayım bende almayı düşünüyorumda
  • quote:

an itibariyle Fransa'da bulunmaktayım. Burda 80Gb ps3'ler 2 kol birde GranTurismo ile 449 euro . Birde avrupa birliği dışındaki ülkelere tax free uygulaması olduğundan %19'unu geri alabiliyorum paranın .Ayrıca oyunlarda 30-50 euro arası duyduğuma göre bizim ülkede 150-200müş. Yani toplam 400 euro civarına 2 kol , 2-3 oyun ve 80gb ps3 alabiliyorum .

roxturk.com forum sayfalarından bir arkadaş yazmıştı bunu bir kaç hafta önce. sorunun cevabı değil fakat mukayese edebilirsin bu fiyat ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 13 Ekim 2008; 22:12:17 >
  • Almanya'nın alışveriş sitesi lazım bana da
  • Peki o zaman.Avrupa satış fiyatını bilen var mı.?
  • Banada Çilekeş-Gözaltı parçasını PM'den gönderecek varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

Banada Çilekeş-Gözaltı parçasını PM'den gönderecek varsa

msn ver atıyım şarkıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

Banada Çilekeş-Gözaltı parçasını PM'den gönderecek varsa

msn ver atıyım şarkıyı

Sağol usta buldum şarkıyı

atmış kadar oldun
  • http://www.cdiscount.com/jeux-pc-video-console/jeux-xbox-360/v-10331-10331.html

bu site sağlam bi sitedir burada en ucuzu (xbox dan fazla anlamam) 179 euro 120 gb elite modelide 299 euro cukmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.