iPhone 'un Baseband Unlocked , AT&T Unlocked , Diğer Operatörün Unlocked'larını Görüyoruz Fakat Fransa İçin Hiçbirşey Bulamadım Olumlu Sonuç Olarak (Ne DH Ne De Diğer Bloglar ve Forumlar)
Bu Yüzden Bu Konuyu Buraya Açmayı Düşündüm , Çünkü Fransa Operatörlerinden SFR ' nin Simlock Telefonları Alıp Başarısız Olduğu Sonucuna Vardım.
Fransa'nın Diğer Operatörlerinde Kolayca Factory Unlocked Yapılıyor . Bu Yüzden Fransızca ve Fransada Yaşıyan DH ' li Üyelerden Yardımlarını Bekliyoruz.
Öncelikle SFR Operatörüne Ait Telefonu Olan Arkadaşlar Bizi Bilgilendirsinler . Forumun Üyeleri Sayesinde Bu Simlock İşini Bitirelim . Ayrıca SFR Operatörüne Ait Telefonlarını Unlocked Yapan Arkadaşlar Bu Konuda Yardımcı Olsunlar .
Sadece SFR Değil , Diğer Fransız Operatörüne Ait Telefonların Nasıl Unlocked Yapılcağını Da Yazarlarsa Çok Seviniriz .
Tekrardan Herkese İyi Forumlar ...
Fransa SFR Iphone 4 5.1 cihazım 4 aydır (geldiginden bu yana) simlocklu ve hala bi yolunu bulmus degilim SAM varken 5.1 icin jb cıktıgında simfree yaparım diyodum ama simdi SAM da kapandı bekliyoruz bakalım
Bende SAM Denerken Aktivasyon Ekranında Kaldı , O Arada 5.1 e Güncelledim . Çok Karıştı Şuan Telefon , iPod Niyetine Bile Kullanamıyorum