Şimdi Ara

Fransa - Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası [Son 16, 12 Eylül, 22.00, (NtvSpor)] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa Basketbol Takımına Ted Koleji muamelesi yapan basketbol uzmanı ayhan buralardaysan eğer ses ver. 23 farkla eze eze yendiler.

• ALMANLAR İSPANYAYA 1 SAYIYLA YENİLİNCE BİZDE YENİLMİŞ OLDUK BEYLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu TV deki mal yorumcu kim allah aşkına ya?

• geçmiş olsun
    çok eksiğimiz var kadroda çok.
  • Lan lanet olsun boylemi olur ya, tecrubesizlik bilgisizlik oğuz melih sinan bildiğiniz oyunu , melih shoterimiz adam sifir cekiyodu, bu hallere nasıl geldik. Hersey müstahak bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih bir furkan ı görsün de önce. Melihin kat kat üstü adam. Melih ve o yunan hakem en çok sövdüğüm ikili şu turnuvada

• Helal olsun iyiki aldilar yoksa bu basketbol ile alsaydik kul hakki yerdik bu nedir ya, hicmi atamazsiniz ersan nba de oynuyo bu nedir cahil cahil hareketler,, melih allah seni kahretsin, oguz seni milli takima cagiranida kiniyorum

• Her şeyden önce avrupa basketbolu Cedi'yi kazandı.. Euroleague başlasa da izlesek , bu turnuva tatmin etmedi beni

• Son yillarin en kotu kadrosuyla gittik turnuvaya.Dixon inisli cikisli oynuyor onemli maclari .Kritik yerlerde kendisi sayi atmak yerine diger oyunculari daha cok oyuna soksaydi iyi olurdu gerci bos turnikeyi bile atamayabiliyoruz:) Dar rotasyonla rolantide gruplari gectik ama durum ortada. Ergin in cok hatasi var gorevinden alinmali ya da istifa etmelidir.

• şurada galatasaray-fenerbahçe mevzusu yapıcak ''ERGENLER'' defolsun gitsin konudan. ulan adamın elinde ki bu ne yapacak? melih yerine ibrahim kutluay mı var da alacak? saçma sapan konuşmakta üstünüze yok. bi de bi tanesi demiş ki fransa basketbolun real madrid'i. ulan basketbol günlük bir oyundur. o saçma karar olmasaydı görürdün real madrid'i sen. o rüzgarla maçı bile kazanabilirdik. basketboldan anlamayan yorum atmasın şuraya yahu
  • Genç oyunculardan kuruluymuşuz ahahaha
  • Ya Ergin Atamana sallayanlar adam elindeki bu rezalet kadroyla İtalya ve Almanyayi yendi yenildigimiz takımlar da İspanya Sırbistan ve Fransa turnuvanın net 3 favorisi yani bana göre tek hatası Furkan ve Kartali rotasyona kazandırmaya calismamasiydi İspanya maçı falan o maç Turkiye ful oynasa yine 20 sayı yerdi İspanya da lull sergio rudy hepsi yüzdeli attılar ve çok etkiliydiler (turnuva geneli Gasol arkalarını topluyor) yani belki de Ispanyanin en iyi maçıydı bizle oynadıkları maç

Bu maça gelirsek resmen o ...hakemin hatası maçı erken bitirdi yani bu kadroyla yine verirdik maçı ama biraz daha zorlayabilirdik

Her neyse tebrikler milli takım bu kadroyla o gruptan 5te3 yaparak çıkmak gayette başarılı bir sonuç
  • enes kanter olayını sanırım artık konuşabiliriz. sporcular siyasi görüşlerini açıklarken dikkatli olmalılar ancak siyasi görüşünden dolayı milli takıma bir sporcunun alınmaması o ülke nin demokrasiden nasiplenmediğini gösteriyor. siyasi iktidarlar hangi konulara müdahale etmemeleri gerektiğini bilmeliler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 12 Eylül 2015; 23:51:31 >
  • Futbolda kötüyüz basketbol da kötüyüz ne zaman biz ağzımız açık uff ne biçim oynuyoruz diye izliyeceğiz heralde bu ancak rüyamızda olur
  • Suriye kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız kesinlikle 23 yıllık basketçi olduğunuzu gösteriyor.

• İlk çeyrek güzel oynadığımız düşünüyorum.Özellikle Parker sayı bile atamadı.Ama oynadığımız maçlarda hep erken pes ediyoruz.Aşırı derecede duygusal oynadığımız için bir pozisyon oluyor, herkesin morali bozuluyor ve aradığımız üçlüğü, bizi oyuna döndürecek üçlüğü bulamadığımız için de maça geri dönemiyoruz.Bench farkına diyecek bir şey yok zaten,her şey belli.Ve taraftar avantajları vardı.Her sayılarından sonra kameranın yarım saat taraftarı çekmesi sinirimi bozdu. Hakem faktörü her zamanki gibi aleyhimizdeydi.Sağlık olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dixona laf atanlar adamin yedegi yok ve surekli oyunda haliyle yoruluyor ve sacmaliyor. Ayrica 32 yasinda.

• Kadro bir geçiş kadrosu. Elinizde yetenekli adam sayısı çok az , tecrübeli insiyatif alacak adam sayısıda bir o kadar az. Bakın bu sene tüm yaş gruplarında Dünya ve Avrupa şampiyonalarında madalyalar aldık. Birkaç turnuva daha beklersek furkan , cedi , kartal vb diğer yaş gruplarındaki oyuncuların gelişmesi ile tekrardan iyi bir milli takıma sahip olabiliriz. Bulunduğumuz grupdan çıkmış olmamız bile bu turnuva için net bir şekilde başarıdır. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum , Ergin Atamanın'da bu turnuva yüzünden eleştirilmesi haksızlıktır. Elindeki kadro oldukça sınırlı bir kadro ki geçtiğimiz senede Dünya şampiyonasında çeyrek final oynatmayı başardı Milli takıma.
  • ergen ataman ergenliğini bu maçtada belli etti.maçın kırılma anı ergen hocanın pota içinden çelinen topa aşırı itirazı ve sahaya girişidir.ben de hepiniz kadar Türküm ama haken hatalı da olsa fransa nın dağıldığı o noktada itirazını yaparsın ama takımını zora sokacak kadar tribüne şov yapmazsın.futbolda vitora şaktar maçındaki pozisyon yüzünden demediğini bırakmayan yorumcular ergen hocanın ergen atarlarınıda eleştirsin.
    2.hatalı nokta daha 9 dk var maç bitimine sen havlu atıyorsun basketbolda bu yok.
    herşeye rağmen bizim gibi bir basketbol ülkesi olan takımın bu şekilde oynaması rezilliktir.bizim seviyemiz sırplar ispanyollar amerikalılardır(en azından 1 2 periyot).
    şimdi kadroya alınmayan isimleri yazıp bitiriyim.enes, ömer(beli ağrıyomuş ben inanmadım inanana helal olsun) emir, kenan(sakat aga bunlarda bide fenerli ama bizde gard sorunu olsa bile).
    sinan mission completed mı? yoksa daha satacağın çok maç var mı?
    barış hersekte ne buluyoşar anlamıyorum benchten hazır gelip sayı bulamıyo oyun okuma sıfır rebound zayıf iri hantal...gerçi başka kim var ki alınsın.
    ergin ataman zaten Aziz Yıldırım ın turnuva öncesi açıklamalarıyla yollancağı açıklandı ha olimpiyatlara gidemiyoz ama neyse adam gibi bir antrenörle eski günlerimize tanjevic li günlerimize döneceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Furkan 3 dakikada Melihin turnuva boyunca verdiği katkıyı verdi resmen

furkan iyi çocuk

abileri gibi düz oyuncu da değil daha fazla oynamalıydı bu takımda
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.