Şimdi Ara

Fransa - Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası [Son 16, 12 Eylül, 22.00, (NtvSpor)] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yunanlıları izmirden denize döktüysek.o Göt kadar kara parçasındanda dökeriz amınakoduğumun hakemi delli etti neyse ben limit çalışayim.

Bayağ tatile gönderecekler herhalde premiumu birine emanet edebilirim
  • NASIL OLSA ELENDİK ERSAN'DA AVRUPADA OYNAMIYOR MAÇ ÇIKIŞI HAKEMİ Bİ GÜZEL DÖVSÜN NBA CEZA VERMEZ HERALDE

BU ARADA İLKOKULLULARI BLOKLAYIN
  • Sadece ilk 5 oyuncumuzun sayı bulması herşeyi açıklamak için yeterli. Fransayla aramızda 4-5 seviye fark var oyuncu bakımından. Galibiyet mucize olurdu ama ilk çeyrekteki konsantrasyonu da 4 çeyrek boyunca izlemek hakkımız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu ergin ataman gerizekali mi ? Televizyin falan kirdirmak icin mi oynatiyor su mahmutoglu nu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa da oyuncu yok la. Sirbistan,yunanistan hatta italya bunlari ezer gecer.

• Çıldırmamak elde değil ya oyunu döndürebileceğimiz bi noktada babasız hakem girdi devreye

Senin anneni seveyim ben

• Adamlarda 8 tane Nba oyuncusu var, çocuklar elinden geleni yapıyor, abartmaya gerek yok,

Fransa basketbolun Barcelonası, Real Madrid'i, anlamanız açısından yazıyorum,

Bu takımı yenmek zaten imkansızdı bu kadro ile, Yapacağımız en iyi şey farkı min seviyede tutmaktı, onu da başaramadık.

• Ergine o kadar güzel oluyor ki. Ohhh. Melihi de alsın biyerine soksun alçak herif.

• Ya Melih komik adamsın artık gülüyorum sinirden
  • yunan hakem katıksız oralet çocuğu , Almanya maçında her yerini yırtmıştı yine de yenmiştik bugün de aynı şey.Sadece potanın içinden çıkardıkları pozisyon değil bir sürü pozisyon var lehimize çiç düdük çalınmadı.Kadro da malesef çok kötü hakikaten.
  • Gerizekalı sonunda aldı Furkan Korkmaz'ı. Melih aptalsın sen. Başka bir şey değil. Tipine gömçürdüğüm.

• MELIH MAHMUTOGLU

• ben böyle takımın rezil ettiler bizi keşke ilk turda elenselerdi
  • Sırbistan şampiyon net.

• Turnuvanın açık ara en kötü mücadele eden takımıyız. Hiçbir takım bu kadar kolay fark yemez. Yazıklar olsun. Ergin Ataman'ı da hep desteklerdim ama İspanya bir Sırbistan iki bu üç. Tam anlamıyla rezillik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu fransa zor şampiyon olur çok iyi değilller biz yetersisiz dış şutlar girmeyince

• Bunların dedelerinden kan aldık kan 100 yıl evvel hala acısı devam ediyor

Melih denen herif zaten bi boka yaramadı indirsin hakeme bi tane

• ölüm grubu denen gruptaydık fakat ordan belliydi bu maçın nasıl olacağı
  • O hakeme ne desek az 1 m öteden göremiyosa o pozisyonu 7 sayımıza mal oldu resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Bunların dedelerinden kan aldık kan 100 yıl evvel hala acısı devam ediyor

Melih denen herif zaten bi boka yaramadı indirsin hakeme bi tane

Biz anca bunlarla övünürüz. Bu yüzden milletçe sporda bu kadar başarısısız.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.