Arkadaşlar fransız devrimini konu edinen roman tarzı bir kitap arıyorum. Bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz
İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens Fransız devrimini konu edinmiyor, etkilerini anlatıyor. Ama devrim hakkında bilgi elde edebileceğin bir roman.
quote:Orijinalden alıntı: brkmm İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens Fransız devrimini konu edinmiyor, etkilerini anlatıyor. Ama devrim hakkında bilgi elde edebileceğin bir roman. +1
quote:Orijinalden alıntı: brkmm İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens Fransız devrimini konu edinmiyor, etkilerini anlatıyor. Ama devrim hakkında bilgi elde edebileceğin bir roman. Teşekkürler bakıcam hocam Başka bir önerisi olan ?
quote:Orijinalden alıntı: tommiks quote:Orijinalden alıntı: brkmm İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens Fransız devrimini konu edinmiyor, etkilerini anlatıyor. Ama devrim hakkında bilgi elde edebileceğin bir roman. Teşekkürler bakıcam hocam Başka bir önerisi olan ? Önemsiz, ama güzel romandır. Bugün değilse bile başka bir zaman mutlaka denemelisin.
quote:Orijinalden alıntı: svchost.exe Kelebek. Bu kitabı alacaktım ama unutmuşum nedense.Sayende hatırladım.Sağol
quote:Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa quote:Orijinalden alıntı: svchost.exe Kelebek. Bu kitabı alacaktım ama unutmuşum nedense.Sayende hatırladım.Sağol Rica ederim, ben de hepsini okumadım. 200 sayfasını falan okudum. Güzeldi.
quote:Orijinalden alıntı: svchost.exe Kelebek. Fransız Devrimi'yle pek de içli dışlı değil sanki Papillon?