Şimdi Ara

SATMAK İSTEDİĞİNİZ KİTAPLARI NEREDEN SATIYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sahafcılara satma sakin internet üzerinden satacaksan sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmak değil de ukitap üzerinden takas yapabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patakus

sahafcılara satma sakin internet üzerinden satacaksan sat
    Onlara satmam zaten o yüzden sordum aslında sorum şuydu:

internet üzerinden nerede satabilirim en iyi bir şekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Satmak değil de ukitap üzerinden takas yapabilirsin
    Başvuru alımları sona ermiştir diye bir mesaj geldi üye ol'a tıkladığımda
  • 6-7 kitabımı (bunların içinden yarısı hiç okunmamıştı) sahibinden.com üzerinden sattım. kitaplarınız çok iyi kondüsyondaysa alıcı çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

6-7 kitabımı (bunların içinden yarısı hiç okunmamıştı) sahibinden.com üzerinden sattım. kitaplarınız çok iyi kondüsyondaysa alıcı çıkıyor
    Fiyatını piyasa fiyatına göre kıyaslarsak ne kadarına koydunuz

Örneğin 20 TL'lik kitaba 10 TL mi dediniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    45 liralık savaş ve barış, sıfırdı, jelatini dahi açılmamıştı, kutulu. 20 liraya verdim. 25 liralık kitapları da 10 liraya falan

• quote:

45 liralık savaş ve barış, sıfırdı, jelatini dahi açılmamıştı, kutulu. 20 liraya verdim. 25 liralık kitapları da 10 liraya falan
    kitap satan biri fazla para veremez ..çünkü ne zaman satacağı belli değil kitap 100 tl değerinde bile olsa 20 tl den fazla alamazsın.. 100 tl değerinde bir kitabın varsa okuyucuya satabilirsin en azından 50 - 60 tl verir..ama kitap işiyle uğraşmış biri olarak bizim için önemli olan uygun alabilmektir..3-5 kitap almıyoruz çünkü alınca 100 kitap 200 kitap alıyoruz..kaldı ki ben amatör olrak yaptım sahaflar bazen 1000 kitap birden alıyor ve tanesini 1 - 2 tl den bile alabiliyorlar..bu işler böyle..uygun almazsa kar edemez kar edemez ise bu iş dönmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 11 Mart 2019; 20:22:50 >
  • okuduğum kitapla bağdaşıyorum kıyamam cidden satmaya
  • Zebramo'dan bir kaç defa satış gerçekleştirdim. İyi bir yol ama %5 komisyon alıyorlar.
  • Zebramoda satıyordum ama sahibindendeki dilenci, ölücü, çakal çukal tayfası orayada sıçradığı için artık orayı da pek kullanmıyorum. Ukitap için iyi diyolar birde oraya bakıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leingrad kullanıcısına yanıt
    Sahibinden’de 25 liralık hiç okunmamış, sıfır kitabı 10 liraya verdim. Millet 8 lira olsun, kargo da senden abi diye mesaj attı

• quote:

Sahibinden’de 25 liralık hiç okunmamış, sıfır kitabı 10 liraya verdim. Millet 8 lira olsun, kargo da senden abi diye mesaj attı
    Mümkündür... Bedava verşyorum de üstüne para isterler, öyle edep adap bilmeyen rezil bir toplum olduk.
  • ukitap’a bakayım dedim ama davetiye şeklinde üye olunuyormuş. Davetiye gönderebilecek var mı?

• Ukitap için bende davetiye arıyorum. Yardımcı olabilecek biri vardır umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç kez letgo'dan sattım ama o da şansa.

onun haricinde bireysel birisinin kitap satabilmesi bana çok da kolay olurmuş gibi görünmüyor.
  • cmbrbr kullanıcısına yanıt
    ukitap üyesiyim ama maalesef davetiye paylaşma hakkım yokmuş, şimdi kontrol ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.