Şimdi Ara

Uygun Fiyata Kaynak Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Ben yeni sınav sistemine hakim değilim. Kardeşlerim bu sene sınava girecek.
    Onlara kaynak kitap almak istiyorum ama İstanbulda uyguna nereden alabilirim biliyor musunuz? İnternette dahi çok tuzlu..
    Bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el satan sitelere bakabilirsin veya sınav senesinden sonra çözmediği kitaplarını satanlar var onlara ulaşabilirsin. İkisini de tavsiye etmiyorum. Kitap listen belliyse biraz vaktini ayır internetten satış yapan 5-6 sayfada fiyat karşılaştırması yap, siteler güvenilir olsun. Onun haricinde diyorsan ki yok ben elden alıcam; Kadıköyde hakmar mı akmar mı ne pasajı var rıhtıma yakın orada kitapçılar var piyasa fiyatından ucuza satıyorlar ama genelde internetteki fiyatlardan 5-10 lira fazla oluyor. Kitapları ucuza getirmeni tavsiye ederim ama ucuza kitapları getirmeni tavsiye etmem. Yani iyi kaynaklar pahalı diye ucuz ve kötü kaynaklar alma kardeşlerinin geleceğini olumsuz etkileyebilirsin. Yeni kaynaklar denemekde tabii fayda var ama bu sene gireceklerse eğer zaman kaybı olacaktır.
  • hocam kitap fiyatları aşağı yukarı aynı. internetten pdflerini herhangi bir fotokopiciden çıkartabilirsiniz.
  • işler kitabevleri internete göre daha ucuz oluyor toplu alımlarda da ekstra bi iskonto yapıyorlar en azından benim evimin yakınındaki yapıyordu.
  • letgoyu açıp istediğin kaynağı aramaya yaz sonra konumu ankara (merkez olmasından dolayı) seçip mesafeyi de 500km yap.

oradan epey kitap bulursun. ptt kargo ile kitap kampnyasıyla da çok cüzi bir kargo bedeliyle kitapları alabilirsin. ben buradan ₺80’lik kitapları ₺20-30’a aldım:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • navigatorsbc kullanıcısına yanıt
    Yok yok hocam öyle ya da böyle iyileri alacağım. Çok teşekkür ederim sağolun.

• NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    Güncel arşiv linkiniz var mı hocam acaba? Bendekiler taaa fem döneminden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Bu fiyata scala alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet son çarem orası sanırım benim de. Çok teşekkür ederim

• hippasus H kullanıcısına yanıt
    Toplu almak niyetinde olduğumdan böyle sordum hocam tek tek uğraşmak zor olacak. Ama öyle yapıcaz artık başka çare yok :) çok sağolun

• jjamsb J kullanıcısına yanıt
    sahaflara vs de bakın ama en uygun çözüm letgo. kitabın sıfır fiyatının 5’de 1’i fiyatına alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.

• Beyazıt meydana yakın Marmara ve Özbek çarşısı var . Piyasada 55 lira olan kitabı 40 liraya aldım ben 20-10, TL indirim oluyor

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.