Şimdi Ara

FRANSIZ OTOMOBİLLERİ NEDEN ABD'DE YOK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: E-Klasse

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_fan

Fransız otomobillerini kalitesiz buluyorlar diyeceğim ama o zaman Kore otomobillerinin de olmaması gerekmez mi? Üstelik Amerikan otomobillerinin Fransız otomobillerinden ahım şahım bir üstünlüğü yok bana göre.

Kore otomobilleri dizel motoru hariç Fransızlardan çok daha iyi, model bazı fazlalığını iskelet kalitesini saymıyorum bile

Hyundai Sonata

FRANSIZ OTOMOBİLLERİ NEDEN ABD'DE YOK?

Peugeot 508

KİA Cadenza

Citröen C5

sanırım bunlar yeterli e segmenti genesis ve k900 paylaşırdım ama malesef Fransızlarda e segmenti yok, Korelileri çok küçümsüyorsunuz tüm dünya bitirdi Kore ön yargısını bi siz bitiremediniz, bize 20 sene evvel gelmiş yumurta accentlerden ibaret sanmayın Korelileri

son kez Amerikalıların arabalarının fransızlardan farklı olmadığını düşünüyorsun

şunu izlemeni tavsiye ederim;

Amerikan arabaları her ülkede olsa, dünyada adalet olsa, ne İtalyan ne Alman ne Kore ne Fransız ne Japon ne İngiliz binerim

Sizler Audi binerken

Ben Dodge, Chrysler, Chevrolet binerim

Hiçbir ülkenin arabasını Amerikan arabaları ile değişmem

edit: kelime değişikliği

İlk resme ilk baktığımda yenş S class gördüm sank

Hyundai, KİA çok gelişti şu an konumları iyi yerde ama insanlar anlamıyor takılmışlar yumurta accentlere

• Ben azerbaycanda da görmedım, orada genelde bmw mercedes ve kore arabaları kullanıyorlar. En çok da mercedes ve toyota vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöpler amerikan gümrüğünden geçmiyor
  • Tek esprisi az yakmak olan dandik arabalara ihtiyacın olmaması nedeniyle Amerika'da bu araçların tercih edilmemesi gayet normal bir durum.
  • Mazda ve nissan hariç diğer dandik Japonlara niye para veriyorlar bende bunu anlamış değilim. El arabasi olarak evin önüne aliyolar heralde

• toros gibi, broadway gibi, 19 gibi ve fluence gibi araçları dünya piyasasına sokmuş bir firmanın yanında yer almamak, suç ortaklığı hissetmemek için fransız araçlarını almıyorlar diye düşünüyorum.
  • O fimalarında amerika pazarı için ölüp bittiğini hiç sanmıyorum.Adamlar Amerika hariç dünyanın bütün pazarlarında iyi kötü söz sahibi zaten.Motor hacmi konusunda sıkıntı yaşamazlar ama model olarak amerikaya uygun araçları yok

Benzinin litresi katar'da filan olduğu gibi 28-30 kuruş olsa vergi sistemimiz uygun olsa bırak fransızı, o yere göğe sığdırılamayan alman arabasına bile dönüp bakmam sıfır bi lıncoln mkz çekerim altıma keyfime bakarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

O fimalarında amerika pazarı için ölüp bittiğini hiç sanmıyorum.Adamlar Amerika hariç dünyanın bütün pazarlarında iyi kötü söz sahibi zaten.Motor hacmi konusunda sıkıntı yaşamazlar ama model olarak amerikaya uygun araçları yok

Benzinin litresi katar'da filan olduğu gibi 28-30 kuruş olsa vergi sistemimiz uygun olsa bırak fransızı, o yere göğe sığdırılamayan alman arabasına bile dönüp bakmam sıfır bi lıncoln mkz çekerim altıma keyfime bakarım

Abd pazarı küçümsencek bi pazar değil.
    Fransızlar satamıyor açık ve net.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

O fimalarında amerika pazarı için ölüp bittiğini hiç sanmıyorum.Adamlar Amerika hariç dünyanın bütün pazarlarında iyi kötü söz sahibi zaten.Motor hacmi konusunda sıkıntı yaşamazlar ama model olarak amerikaya uygun araçları yok

Abd pazarı küçümsencek bi pazar değil.
    Fransızlar satamıyor açık ve net.

Evet satamıyorlar çünkü oraya uygun araçları yok 3 markanında modellerine bakınca 508,5008,grand picasso veya yeni espace belki satabilir..oda belki yani.Biz nasıl yerli araç için geç kaldıysak fransızlarda abd pazarı için geç kaldı.Belki fiat'ın yaptığı gibi ortaklıkla falan işi kurtarırlar yoksa direk o pazara girerlerse arkalarına bakmadan çıkarlar.Dediğinizde haksız değilsiniz yani

• Once Fiat,sonra TSI motorlar simdide Kore arabalari mi? Helal valla bukalemunlar bile bu kadar renk degistirmiyor

• amerika pazarında rekabet çok sert. Avrupa firmalrından sadece VW var zaten o da zarar ediyor ABD de.

Bu yüzden o kadar zararı göze alıp girmezler, özellikle PSA Grubunun mali durumu çok iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Once Fiat,sonra TSI motorlar simdide Kore arabalari mi? Helal valla bukalemunlar bile bu kadar renk degistirmiyor

Hocam ben Fiat'ın kendisini sevmiyorum gibi birşey demedim ki yaptığı tutumları sevmiyorum dedim bravoyu tofaşa bırakması sinirimi bozdu forumda az kişi benim gibi Fiat kullanmıştır, aynısını VW'de yapsa golf'ü bıraktık artık çinliler üretecek dese aynı tepkiyi yine gösterirdim, olay bundan ibaret, halbuki ottimo var git onu tofaşa yaptır ama bravoyu bırakması üzdü açıkçası.

Ayrıca Fiat kullanıyorum diye sadece Fiat'ı mı savunayım Korelileri TSI motoru savumayım mı ? Koreliler arabalarını geliştirdi dizel harici Fransızlardan daha iyiler bence.

Fiat'ı sevmiyorum sanılmasın bravo konusu sinirimi bozdu hepsi bu, çünkü bravo artık İtalyan değil Fiat'la 9 senelik hukukum var benim başka marka kullanmadım sadece test amaçlı Mercedes, Ford, Renault, VAG grubu araçları kullandım.

• sadece araba mı

hiçbir fransız ürünü giremiyor abd ye

abd demiş çinden alırım yine sizden almam
  • Naapsınlar koftik fransız arabalarını

• Ne tuhaf milletiz ya kendi markamız yok.Bi ülke başka bi ülkenin mallarını almıyor diye övünüyoruz, bize ne abicim bu neyin böbürlenmesi.Sanki biziz ülkeye fransız malını sokmayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 17 Mayıs 2015; 23:01:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.