< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littleworld2 -- 2 Ekim 2022; 22:53:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Fransızca anlaşılması zor bir dil mi
-
-
Gırtlaklari flüt gibi anasini satim tip tip sesler çıkarıyolar her kelimede ben hic ısınamadım almanca ingilizce turkce yeter de artar vesselam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtalyanca tavsiyemdir
o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marco ricordo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce ve Almanca iyidir ya harbi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışmak ile alakalı.
-
diğer dillere oranla biraz öyle. çünkü aynı kelime son harfi değişiyor tamamen farklı anlama geliyor. bu her dilde olabilecek bişey ama fransızcada sorun iki kelimenin okunuşunun da çok benzer olması.
ama uzun zaman harcayarak anlaşılır her dil gibi.
-
Duydukça anlarsın dert etme, ama başta çok çok çok zor duyarken fiil çekimlerini anlaman mümkün değil mesela çünkü 4-5 farklı zaman çekimi aynı şekilde telaffuz ediliyor. fransızca ile geçen zaman kayıptır bana göre yine de sen bilirsin
-
:((
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
I believe in America..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransızcada kelimeler farklı yazılmasına rağmen harflerin çoğu okunmadığı için kelimelerin fonetikleri aynıdır ya da benzerdir. O yüzden anlaması zor oluyor.
le ver vert va vers le verre vert
gibi
-
almacada da onca sessiz harf bir arada tren katarı gibi yan yana geliyor banada onu anlamak yazmak zor gelirdi öğrenmek istesem bunu nasıl aşıyorlar
-
fransızca ingilizceden bir tık daha zor ama ingilizceye çok yakın bir dil. bence bütün diller öğrenilir dillerde asıl zorluk dillerin bazı kelimelere dönmesi ve telafuz sırasında yutulan harflerin ezberlenmesi. bir native speaker gibi konuşabilmen bu nedenle çok zaman alıyor, işin içine bir de aksan girdi mi iş daha da uzuyor.
-
Dil ogrenirken sadece onun zorluklarini degil etki alanlarini ve ise yariyabilir kisimlarinida ogrenmek lazim
-
fransızca konuşurken boğazım ağrıyor ve balgam geliyor
ne garip dil bu ya bu fransızların geniz yapısı genetik olarak farklı olabilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X