Şimdi Ara

FRANSIZCA HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6600 E GALATASARAY PC GELİR Mİ VE FRANSIZCA HAZIRLIK ZORLUK DÜZEYİ NEDİR ?

• Bende 6700 endüstri mi gs yazsam itü mü yazsam diyodum. Hazırlık sıkıntı bi tık .arkadaşım gs pc de zor geçti
  • Yeditepe veya Bahçeşehir tam burslu varken büyük hata olur. Özyeğin de geliyorsa tavsiye ederim. Bilgisayar mühendisliğinde fransızca na kadar verimli olur bilemiyorum :(

Ama ileride Fransa'da yaşamak istiyorum diyorsanız gidin tabii ki
  • Bence gsü yazmayın ceng için gerekli olmayan bir dili öğrenmek için kanser olacaksınız genel anlamda şartları da tatmin edici değil ea bölümleri yazılır da sayısal bölümlerini yazarken iki defa düşünün özellikle ceng için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHighMan -- 28 Temmuz 2020; 11:8:42 >
  • hacettepe ceng bu yıl kaçla kapatır
  • Biri Galatasaray yerine Yeditepe veya Bahçeşehir yazın yazmış, diğeri sayısalları kötü demiş resmen ağzı olan konuşuyor

Galatasaray'da Fransızca eğitimin yanında bölümde de b2'ye kadar İngilizce dersi verilir merak etmeyin. Çift yabancı dille piyasaya çıkmanın avantajlarının yanı sıra Fransızca aynı zamanda İsviçre, Belçika ve Kanada'da da resmi dil olarak geçer. Demem odur ki Galatasaray'ın yanında konuda bahsi geçen diğer okulların esamesi okunmaz. Gönül rahatlığıyla GSÜ'yü yazabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.