Şimdi Ara

Franz Kafka-Dava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okuyan,bilen var mı ? Okumayı düşünüyorum.

Spoiler vermezseniz sevinirim.

• Önce dönüşüm kitabını okursan senin için daha iyi bir referans olur. Ben de şu anda davanın yarısındayım okumalısın, 250 sayfa bir şey zaten iki üç seferde hakkından gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngocs

Önce dönüşüm kitabını okursan senin için daha iyi bir referans olur. Ben de şu anda davanın yarısındayım okumalısın, 250 sayfa bir şey zaten iki üç seferde hakkından gelirsin.

Dönüşümü okudum hocam.Dava nasıl bir şey güzel mi onu sormaya geldim.
  • Açıkcası Dönüşüm den sonra bu kitap aşırı sıkıcı geldi. Punto tarzı, aralıksız devam etmesi, upuzun tasvirler... Okunması baya bi zor kitap bir de belli bir birikim olması gerekiyor, adam ne anlattı deseler birkaç cümleden başka bir şey söyleyemem.

Sonuç olarak önermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin kafayla okuman senin için daha hayrına olacaktır. Lakin ilk Dönüşüm kitabı tavsiye olunur. Her ne kadar Dava kadar derinlikli bir kitap olmasa da Michael Ende - Momo kitabını öneririm. Bazı parallelikler gösteriyor Dava ile.
  • hocam dönüşümden sonra aşırı sıktı 160 sayfa okuyup dayanamayıp bıraktım kitabı.
  • Teşekkürler arkadaşlar.Kitap konusunda az çok fikir sahibi oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bitirdim gerçekten kasvetli bir havası var ve gerçekten okuması zor.
  • Konu eski ama bulmuşken nefret dökeyim biraz.
    Tam okuma maratonuna yeniden girmişken başladım bu kitaba, incecik kitap 1 ayda eziyet çeke çeke zor bitti.

Aktarılmaya çalışılan konu tarihte Kafka'dan önce de aktarılmış ve eleştirilmiş, yeni bir eleştiri getirmiyor.
    Kitap edebi yönden berbat ötesi, yani bu kadar başarısız diyaloglar, slogan atar gibi konuşan karakterler, bağlam değişse bile bitmeyen paragraflar...
    Okumayan hiçbir şey kaybetmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.