Şimdi Ara

Fraps (Video Kaydedici) Resimli Anlatım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fraps DirectX veya OpenGL uyumlu oyunlar içerisinde de çalışabilen bir ekran videosu kaydetme aracıdır. Bilgisayarınızda bulunan tüm uygulama ve oyunlar için kullanılabilecek olan bu aracı indirerek ekranınızdaki görüntüleri video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızdan kaç FPS (Frame Per Second) hız ile görüntü aldığınızı görebilirsiniz. Fraps ile görüntü kaydetme performansınız artacak ve çok daha başarılı videolar elde edebileceksiniz.

Sadece video kaydetme değil ekran görüntüsü alma imkanı da sunan bu küçük program sayesinde artık ekranınızı kaydetmek için başka hiçbir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilir ve bunu Paint gibi bir resim editörüne yapıştırmadan otomatik olarak belirleyeceğiniz bir isme göre kaydedebilirsiniz.

Gerçek zamanlı ekran videosu alma özelliği sayesinde oyun oynarken kazandığınız başarıları bir film gibi kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ses ve video kaydetme imkanı ile oyun videosu kaydetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 2560x1600 çözünürlüklü ekranlara bile uyumlu olan ve indirilebilen Fraps saniyede 120 kare kaydedebiliyor (120 FPS).

Fraps İndir

[****] yerlerine Rapid Share yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scray -- 14 Ağustos 2010; 5:30:59 >

• Fraps'ı orjinal sitesinden başka yerden indirmenizi tavsiye etmiyorum, yanlış anlaşılmasın.
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.