Galatasaray, Yıllardır Fenerbahçe'nin almak istediği Lyon'un Brezilyalı golcüsü Fred'i her an bitirebilir.Çünkü bonservisini kendi alacak olan futbolcu noel'de Lincoln'le görüştü. "İstenirsem gelirim dedi"
------------------
İnşallah Galatasaray şampiyon olur. Bu sözler Lyon´un Brezilyalı golcüsü Fred´e ait. Peki Fred nereden icap etti de Galatasaray şampiyon olsun temennisinde bulundu?
Lyon’un Brezilyalı forveti Fred, Galatasaray hayranı olduğunu söyledi. Fred, Türkiye Kupasında Galatasaray’ın Gençlerbirliğine elenmesi üzerine yakın arkadaşı olan Lincoln’ü aradı.
""
ÜZÜLME LİNCOLN Lincoln’ü elenmelerinden dolayı teselli eden Brezilyalı golcü “Türkiye Kupasında Fenerbahçe-Galatasaray eşleşmesinde Galatasaray’ı tuttum, ezeli rakiplerini elediler ve çok sevindim ama Gençlerbirliğine elenmeleri beni üzdü” dedi. Fred, Galatasaray Kupayı alsaydı çok mutlu olacaktım çünkü Lincoln’den dolayı Türkiye’de Galatasaray’ı destekliyorum” şeklinde konuştu.
İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ
Fred ayrıca Türkiye’de lig yarışının Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçtiğini ve çok kızıştığını vurgulayarak, “tanrıdan Galatasaray’ın şampiyon olması için dua ediyorum, Türkiye Ligini takip ediyorum ve haftaya Galatasaray-Fenerbahçe maçı var, bu maç şampiyonu belirleyecek, o maçta da Galatasaray taraftarıyım” dedi.
""
alıntı yaptığın kaynak geçen senelere ait olabilir :) GS Turkiye kupasında sivasa elenmemiş miydi :) lincoln de gitti zaten :P
ha yeni bi haberse, medya iyice zıvanadan çıkmış demektir
Edit : *sabahın köründe böyle saçma bi konuya msj yazdım ya kendimi kınıyorum.
Bu mesaj SPaCeLoRD tarafından 05:22:13 te değiştirilmiştir..
Bak böyle haberler koymayın, evrim geçiricem bi gün .
quote:
Orjinalden alıntı: LazoSebo
İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ
Fred ayrıca Türkiye’de lig yarışının Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçtiğini ve çok kızıştığını vurgulayarak, “tanrıdan Galatasaray’ın şampiyon olması için dua ediyorum, Türkiye Ligini takip ediyorum ve haftaya Galatasaray-Fenerbahçe maçı var, bu maç şampiyonu belirleyecek, o maçta da Galatasaray taraftarıyım” dedi.
Bence Cruzeiro'lu
İyi forvet olduğu aşikar ama Galatasaray için dua etmesi de bir okadar ilginç, Lincoln'ün kankası ise daha kötü.
2 yıl öncenin haberi bu
haber kolpa ama lyondan bi adam daha alırsak "Olympiqué Galatasaray"
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Şu transfer hableri insanı saykoya bağlatır.!
/>
sevimsiz bir örnek olmuş. konuyla alakalı olmadığı gibi....
quote:
Orjinalden alıntı: GOD32
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Şu transfer hableri insanı saykoya bağlatır.!
/>
sevimsiz bir örnek olmuş. konuyla alakalı olmadığı gibi....
Günahlarımı bağışla.
@Cehennemmarşı forumda yaş sınırı olmadığını ve bu tür görüntülerin çocukları nasıl etkileyebileceğini düşündünüz mü? Şikayet etmek istedim ancak benden önce şikayet edilmiş...
Bu transfer yalan adanan polat kendi söyledi
Lincol ile görüstüyse gelmez
Bu adamın son durumu nedir? oynadığı takım, attığı gol sayısı vs.
quote:
Orjinalden alıntı: sirneo
en son berzilyaya geri döndü lyon dan hem de çok ucuz bir bonservis bedeli ile 5 m € falandı. geride dönmez bence Avrupa ya ki hele Türkiye ye .
quote:
Orjinalden alıntı: sirneo
Adam bedavaya ülkesine geri (Fluminense) dönmüş. Üstelik daha 25 yaşında. Bu sezon da 8 maçta 4 gol atmış...