ARKADAŞLAR BU OYUNU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM HEM DE TEK CD LİK BU OYUNU OYNAMAYAN ÇOK ŞEY KAYBEDER
Evet 2 yıl önce oynamış ve bitirmiştim o oyunu gerçekten güzel bir oyundu ve fazla bir özellikte istemiyordu. Bende hala oynamıyanlara tavsiye ederim
Bende bu oyunu oynadım güzel yapım ama salak gibi save ı silmiştim bidaha baştan başlıyım dedim ama oyun efsane bir defa zevk alınca aynı yerleri bidaha geçmek istemezsiniz yanlış anlamayın sıkmıyor tam tersi funny bi etki bırakıyor insanda bendende tavsiye size
Oyunu Hitman 2'nin yapımcılarından IO Interactive yapmış.Oynamaya değer.
Oynadığım en iyi oyunlardan biri.Zaten 2 oyun var biri mafia biri de freedom fighters tabii bunlar pc de.Alın oynayın.Hikayesi özellikle oyunun sonundaki video.Gayet hoş bi oyun yani.
Bu freedom fighters hangisi ya... Süper kahramanları yönettiğimiz bi oyun wardı çizgi roman gibi o mu yoqsa TPS wardı bitane o mu? Eğer çizgi roman olayı ise o oyun güseldi dierini oynamadım... Ama o çizgi roman olanı da bi yerden sora bayıyordu... Bak şimdi hatırladım o freedom force'du neyse ben çekiliyim bari...:D
Öncelikle başlıktaki küçük bir hatayı düzeltelim.. oyunun tam adı: ''Fredom Fighters''
gelelim oyun hakkındaki benim kişisel görüşlerime.. oyunu çıktığı dönemi göz önüne alarak incelediğimizde gerçekten güzel, buna sözüm yok; özellikle yönettiğimiz muslukçunun yaptığı hareketler, zıplama, eğilme, duvarlara atlayıp çıkma..vs oldukça başarılı.. Ancak gözüme takılan 2 büyük eskisği varki bence affedilemz. birincisi karşınıza hep aynı elbise ve görünüşte adamlar çıkıyor ve bu oyunun sonuna doğru adamı bayıyor. ikinci büyük hata ise özellikle biz türk oyuncuları ilgilendiriyor. dikkatinizi çektimi bilmem ama oyunda rusların işgal ettiği amerikayı kurtarmaya çalışıyorsunuz. açıkcası ben rusların amerikayı işgal etmesini hep istemişimdir ne kurtaracam elin amerikan pisliklerini.. hal böyle olunca bi kere bitirdikten sonra güzel ikinci ve sonraki oynaşıylarda adamı bayan bir yapım ortaya çıkıyor.. oyunu en zor seviyede bitirirseniz en sonda bonus bir bölüm açılıyorki 4 - 5 kez açıp açıp bitirdiğim salt aksiyon dolu heyecanlı bir bölüm..