Şimdi Ara

Free Air Subwoofer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım golf mk3 hatchback.
    Sırf sürüş esnasında woofer'ların titreyişini aynadan görebilmek için bagaj yerine pandizota woofer koymak istiyorum.
    Bunun için de malum free air bir woofer'a ihtiyacım var. Yanlarına da iki oval iki daire koyacağım.

ortaya 1 adet Pioneer 302F veya 303F benim işimi görür mü? 150watt RMS bana biraz düşük geliyor ama denemeden bilinmez tabi. Önceki aracımda kabinli 300 RMS'li bir pioneer vccs vardı ve çok memnundum. Bana aynı tadı verir mi acaba?

Bir de Pioneer 308F var free air olarak. Şimdi bu 300 RMS ama eski serilerden daha iyi midir acaba? kafamda deli sorular.

Başka model bilenler lütfen aydınlatsın. Bunlar için de yorumlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tr.teknikressam

Merhaba arkadaşlar aracım golf mk3 hatchback.
    Sırf sürüş esnasında woofer'ların titreyişini aynadan görebilmek için bagaj yerine pandizota woofer koymak istiyorum.
    Bunun için de malum free air bir woofer'a ihtiyacım var. Yanlarına da iki oval iki daire koyacağım.

ortaya 1 adet Pioneer 302F veya 303F benim işimi görür mü? 150watt RMS bana biraz düşük geliyor ama denemeden bilinmez tabi. Önceki aracımda kabinli 300 RMS'li bir pioneer vccs vardı ve çok memnundum. Bana aynı tadı verir mi acaba?

Bir de Pioneer 308F var free air olarak. Şimdi bu 300 RMS ama eski serilerden daha iyi midir acaba? kafamda deli sorular.

Başka model bilenler lütfen aydınlatsın. Bunlar için de yorumlarınızı bekliyorum..

merhabalar, önceki sisteminiz kabinli bir sub , şimdi ise kabinsiz istiyorsunuz alacağınız performans %50 düşer... deneyip görebilirsiniz,

ama şöyle olabilir yapacanız pandizota bass için kabin yapablirsiniz belki ozaman istediğiniz ses ulaşabilirsiniz bass

2 adet bassı free air yapsanız belki bişiler olabilir, denemek lazım, sizin kulak zevkinize göre

• Kabinli olsa da o ayna titrer

https://www.youtube.com/watch?v=B8QaYOkNN9U
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlış anlamışsın zaten her halükarda o ayna dahil araç komple titriyor . Benim maksadım woofer'ın zıplamasını görmek.
  • probody08 kullanıcısına yanıt
    2 Tane pioneer 302f bulabilirim. yanına da 2 tane 100 RMS'lik oval koysam yeter sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.teknikressam -- 19 Eylül 2016; 10:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.teknikressam

Dostum yanlış anlamışsın zaten her halükarda o ayna dahil araç komple titriyor . Benim maksadım woofer'ın zıplamasını görmek.

Pardon hocam. Sizinki ayri fanteziymis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi izole edilmiş bir bagajda arkada oturanı yamultacak derecede çalar. Lakin bunlar düşük güçlü ve buna bağlı olarak koni hareketi kısıtlı hoparlörlerdir. Yani tam performansta bile konileri çok fazla içeri dışarı hareket etmez bilgine...
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    En sevdiğim şey 1.si vumetre izlemek,, 2.si çalışırken bass hopalörü izlemek, 3. titreyen aynalar, veya titreşimden dolayı, nerden geldiğibilinmeyen cam sesleri
    https://www.youtube.com/watch?v=9SK2AxfELfw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.