Şimdi Ara

Free dos yeni laptopa win 10 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni aldığım lenovo thinkbook 15 g2 are free dos laptopa win 10pro kurdum, ilk gün herşey gayet iyiydi fakat 2. Gün laptop Kendi kendini yeniden başlatıyor sürekli, tekrar sıfırdan kurulum yapmayı deniyorum ama o da yarıda kesiliyor tekrar başlatıyor. Otomatik Onarıma hazırlanıyor uyarısı çıkıyor, hiçbir şekilde işlem yapamıyorum, driverlerdan mı diye aklıma geldi ancak win güncelleme yaptım driverler da güncel görünüyor. Yine de driver pack solutionu denedim o da çalışırken yarıda kalıyor reboot yapıyor laptop. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır kurulumda 1 gün sonra hata vb veriyorsa ben olsam direkt geri gönderirim laptopu hatta aynı modeli de almam mümkünse para iadesi alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 13 Ağustos 2021; 18:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

sıfır kurulumda 1 gün sonra hata vb veriyorsa ben olsam direkt geri gönderirim laptopu hatta aynı modeli de almam mümkünse para iadesi alırım

Kesinlikle doğru. Hiç uğraşma boşuna ver gitsin. Kurulumda yarıda kesmesi, laptop al-satçılarının ve tabircilerinin arıza kriteridir. İkinci el aldıkları laptopa önce kurulum yaparlar. Yarıda keserse veya benzer sorunlar görürlerse almazlar

• Bilgisayar fanı çalışıyor mu? Kontrol et. Büyük ihtimal ısıdan dolayı kapanmasıdır.

• Fan çalışıyordu kont. Ettim

• Bugün geri gönderdim arkadaşlar, büyük bi sıkıntı olduğu belli laptopta

• A-T-K A kullanıcısına yanıt

Hangi satıcıdan aldın hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11

• Merhaba A-T-K,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.