Şimdi Ara

Free Licance Grafiker

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kurumsal bir firma olarak özgün ve yaratıcı grafiker (tasarımcı) aramaktayız. Aradığımız kriterler aşağıda listelenmiştir. Başvurularınızı bekliyoruz.
    Not: Firmaya dair bilgiler iletişim kurulduktan sonra verilecektir.

* Yaş sınırımız yoktur.
    * İşin devam zorunluluğu veya işe gelme zorunluluğu yoktur.
    * Kendisine güvenen
    * Yaratıcı ve özgün çalışmalar yapabilen
    * Photoshop'un Ai, Ps, Ae, Br, Fl gibi programlarına hakim.
    * Video - Tanıtım - Demo gibi kısa klip(film) yapabilmesi.
    * İzmirde ikamet eden (Bizim için en önemli şart. Karşılıklı güven oluşturmak adına ve ileride şirket bünyesinde daimi olarak çalışma imkanı bulabilmesi adına önemli.)
    * Yaptığı iş karşılığında ücret almayı kabul eden herkes başvurabilir.

İlk başvurunuz aşağıda belirteceğim numara üzerinden olacak. Sonrasında şirketimize gelip çalışanlarımızla tanışma ve kendisini tanıştırma imkanı bulacak. Daha sonrasında güncel hayatını etkileyen bir durumu söz konusu olmayacak ve yaptığı iş üzerinden ücretini istediği yöntem ile kendisine teslim edilecek.

İletişim: 507 084 07 89 (avea)

• quote:

Orijinalden alıntı: bySISKI

Merhabalar;
    Kurumsal bir firma...

Ne dersiniz; kurumsal bir firmanın AI, PS, AE vs'nin Photoshop'a ait olduğunu yazması uygun mu?
    Belki Adobe olarak tekrar düzeltmek istersiniz, doğrusu bu şekilde...

Ayrıca "Freelance Grafiker" olarak düzeltilmesi gereken bir başlığınız var, "Free Licance Grafiker" diye bir tanım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

quote:

Orijinalden alıntı: bySISKI

Merhabalar;
    Kurumsal bir firma...

Ne dersiniz; kurumsal bir firmanın AI, PS, AE vs'nin Photoshop'a ait olduğunu yazması uygun mu?
    Belki Adobe olarak tekrar düzeltmek istersiniz, doğrusu bu şekilde...

Ayrıca "Freelance Grafiker" olarak düzeltilmesi gereken bir başlığınız var, "Free Licance Grafiker" diye bir tanım yok.

içerikten ziyade geriye kalanlara bu kadar önem vereceğinizi düşünmemiştim açıkçası. ama bilginiz olsun düzeltmeyi düşünmüyorum. ama siz genede mesaj sayınızı arttırın diye yazmaya devam edin.
    amacınız gerçek anlamda konuyu veya içeriği düzelttirmek olsaydı özel mesaj ile bunu bildire bilirdiniz. bende teşekkür ederdim fakat bakış açınız farklı olduğu için yaklaşımınızda bu şekilde olmuş.

ayrıca hiç bir zaman anlam veremediğim durumlardan bir tanesi de konuda içerikle alakalı (anlatılmak istenenle geri bildirim istenen arasındaki bağlantıdan bahsediyorum) olmayan yorum yazma ihtiyacını bir türlü karşılayamıyor olmanız. buradaki amaç özgün tasarım yapabilen ve emeğinin karşılığında ücret alabilecek olan kişilere ulaşmak fakat gelen 2 tane mesaj karşısında hüsrana uğradığımı belirtmem gerekir. demek ki DH forumu artık eskisi gibi değilmiş. en azından benim hatırladığım dönemle şuan hiç bir alakası yok ..

• quote:

Orijinalden alıntı: okuryazarcizer

http://www.hasanyalcin.com/isin-mi-yok-isin-var/
    http://www.hasanyalcin.com/is-ilanlarindaki-tutarsizliklar/

belirttiğiniz linklerdeki yorumlarınızı okudum. fakat günümüzde şöyle bir durum söz konusu;
    1 işi 2 farklı personele verip daha iyi verim almak yerine, 3 iş 1 personele verilir. en büyük firmalardan tutun en küçüğüne kadar böyledir.
    bunu baz alarak şunu da eklemek istiyorum; programcının yazdığı program ne kadar iyi ve hatasız olursa olsun görsel anlamda bir "al beni'si" yoksa o programı satamıyor. grafikerle çalışında kendisi kazanç sağlayamıyor. haliyle programcı kimliğinin yanı sıra grafik çalışmalarına da yönelmiyor mu?

eğer cevabınız evetse benim yazdığım mesajda ki hata tam olarak nerede?

* yaş sınırım yok
    * cinsiyet ayrımım yok (günümüz ilanlarına bir göz atın: "20-28 yaşında bekar grafiker bayan eleman .." artık amaç ne ona da siz karar verin)
    * kendimce bildiğim görsel programların bir kaç tanesinin adını yazdım.
    * belirttiğim programlarda (Ae gibi) kısa klip tarzında çalışma veya gif yerine daha kullanışlı ve efektli görsel çalışmalar yapıldığı için bunun tercihim olduğunu vurguladım.

buradaki tezat olan nedir bunu kavramış değilim. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.