Bildirim
free locked iphone operatör sorgulama!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilinmedik yerlere imei vermeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: RASP
bilinmedik yerlere imei vermeyin
doğru söylüyosun tabiki..ama yapılacak hiç bişey kalmadığında..burlara başvurucaz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: karatoprak82
quote:
doğru söylüyosun tabiki..ama yapılacak hiç bişey kalmadığında..burlara başvurucaz..
niye kardeş kutsal kitap mı bunlar? yapıcak birşey kalmadığında buralara başvurucaz felan imeileri tokatlasınlar diyemi -
quote:
Orijinalden alıntı: ilko
quote:
Orijinalden alıntı: karatoprak82
quote:
doğru söylüyosun tabiki..ama yapılacak hiç bişey kalmadığında..burlara başvurucaz..
niye kardeş kutsal kitap mı bunlar? yapıcak birşey kalmadığında buralara başvurucaz felan imeileri tokatlasınlar diyemi
Hocam bildiğiniz daha düzgün free bi yol varsa söyleyinde herkes faydalansın..ben mesela ikinci el bi iphone 4 aldım..adam güncellemiş güncelleyince sim kilit gelio...kendiside bilmio nerden alındığını..bende burlardan baktım..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kronikyorgun
KONUYU HORTLATICAM AMA BENIM SORGULAMADA BU.CIKTI NEDEMEK
Burdan deneyin:http://dev.mk/iphone-simlock-status-imei-checker/
Sim kilitli olup olmadıgını öğrenebilirsiniz.
Telefon elinizdeyse zaten TR hattının takınca anlarsınız sim kilitli olup olmadıgını.
Bu adresten de iccid numarasını girerek operatör sorgusu yapabilirsinz:http://www.beijingiphonerepair.com/iccid/
-
-
-
iphoneimei.info adresi çok güvenilir bi sitedir. ben 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X