Şimdi Ara

Free sesli sohbet paneli V9 02.02.2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SpeakyChat Scripti

SesliChat SpeakyChat SesliSohbet KameralıSohbet Yazılı Ve Görüntülü Chat Scripti

Değerli Arkadaşlar Şimdi Sizlere Son Sürüm ßir Script Sunuyorum Panel Yine Hazır Ve Kurulu...

Sizlere Düşen Görevler. Klasorun İçerigini Oldugu Gibi ftp ye Yüklemek Ekstra ßir Şey İstemez Eger Klasör Halinde Atarsanız Link'in Sonuna Klasör İsminide Eklmeniz Gerekir...

Ama Şunuda Unutmayın Oda Almak Zorundasınız ßen Sizler İçin Paneli Sundum Herkes Faydalansın İstedim Dolandırıcalar Çogaldı ßir Panel İçin Yüzlerce Ytl Vermeyin Alın Ama Sizlerde Satmaya Kalkmayın Güle Güle Kullanın...
    SpeakyChat Scripti DOWNLOAD

DEMO :www.karyagdi.somee.com

DOWNLOAD ßURDAN İNDİRİNwww.webtasarimdunyasi.com/Sesli_Sohbe_Paneli_v.9_webtasarimdunyasi.com.rar

Önemli Açıklama!!!

Panelci Girişinden Giriş Yapıyoruz...
    Panelci Nick: webtasarimdunyasi
    Panelci Şifre: 123456
    G.Duvar Sifresi 123456
    Panel Kul.Adi webtasarimdunyasi
    Panel Sifre 123456

NOT: EĞER HALA SORUN YAŞIYORSANIZ İNDİRDİĞİNİZ ADRESTEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ KURULUMDA YAZRDIMCI OLURUM…

• bu sicript ile yapılmış bir çok site var ve güzel kullanılı bir şey. ama bunu kullanmak için illa oda kiralamamız lazım. oda kiralama derdi olmadan kullanabileceğimiz bir script yokmu acaba? ücretli olabilir.
  • www.webtasarimdunyasi.com/Sesli_Sohbe_Paneli_v.9_webtasarimdunyasi.com.rar emeğin için çok teşekkürler ama bu ilnk çalışmıyor başka nerde bulabilirim açil lazım çok teşekkürler şimdidem
  • linklerin kırık usta mahsus mu ettin nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.