Şimdi Ara

Freebuds 3 kullanıcı incelemesi ve Airpods 2 ile kıyaslama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
10.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son güncelleme ile kutunun sarjı çok kolay bitiyor, 4 kere sarj etmesi gereken sarj kutusu 1 kere ancak sarj eder durumda şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu çift cihaz olayını bilgisayar ve telefon olarak yapabiliyor muyuz ? Bilgisi olan var mı ve nasıl yapılıyor
  • spidynelly S kullanıcısına yanıt
    Freebuds 3'de aynı anda pc ve telefon olmuyor maalesef
  • teşekkürler
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Selam sol kulaklıkta hafif ama çok hafif parazit var sanki bittikten 2 sn sonra bitiyor sizdede var mı teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi denedim dikkat ettim herhangi bişey yok.

Tamam teşekkürler

Sizde öyle bir şey çıksa ne yapardınız çok küçük bir parazit müzik dinlerken duyulmuyor Amazon’dan aldım zaten müzik bittikten sonra 2 sn sonra kesiliyor

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    birkaç sorum olucak Xiaomi mi9t kullanıyorum ve almak ile almamak arasında çok kararsızım sorun olur para boşa gider muhabbetleri yüzünden. Oyun oynarken dizi izlerken ses gecikmesi hissediyor musun? Dokunmatik komutlar ve kulaktan çıkarınca video ya da müzik durması stabil bir şekilde çalışıyor mu? Bağlantı kopması ya da herhangi durup dururken bağlantı kesilmesi yaşadın mı? Bilgisayara bağlayıp oyun oynamak video dizi izlemek optimize bir şekilde sorunsuz çalışıyor mu? Mesela ben sadece sağ kulaklığı kullanmak istiyorum cihaz buna izin veriyor mu hani diğeri çalışmasın. Pil göstergesini görememek çok büyük bir eksiklik yaratıyor mu? Cihaz bağlıyken kapağını açınca bağlanma süresi uzun mu? Yanıtlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • selam. iphone 11 pro max kullanıyorum. Pubg için kablosuz kulaklık arıyorum. önerilerinizi bekliyorum.
  • erdogan3333 kullanıcısına yanıt
    Direkt AirPods alın

• Müzik dinlerken çok memnun olmama rağmen telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi az geliyor. Benzer bir şikayet yaşayan var mı ?
  • 7 aydır kullanıyorum freebuds 3 ü, son zamanlarda şarj çok cabuk bitmeye başladı. Servise gönderdim süreci ve sonucu yazarım konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

7 aydır kullanıyorum freebuds 3 ü, son zamanlarda şarj çok cabuk bitmeye başladı. Servise gönderdim süreci ve sonucu yazarım konuya.
    Üründe sıkıntı yok deyip geri gönderdiler. Huawei nin servis kalitesini de görmüş olduk bu vesileyle.

• Arkadaşlar ana konusunu açtım isteyenler gelebilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.