< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 15 Aralık 2019; 14:56:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 15 Aralık 2019; 14:56:14 > |
"Müzik kalitesi olarak çok kıyas yapamayacağım anlamam pek bastı tizdi, ama airpods tan da memnundum freebuds 3 te hoşuma gitti."
Bu nasıl inceleme reis klima incelemesi mi yapıyorsun |
Freebuds 3, bende hayal kırıklığı yarattı. Aktif gürültü engelleme berbat keşke var demek için fiyatını şişermeselermiş. Ses kalitesi Airpods a göre çok geride. Bass ve ses yüksekliği yetersiz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği ve Pop-up pil bilgilerini görme sadece Huawei cihazlar da çalışıyor.
Airpods, Android de stabil çalışıyor sorunsuz. Akıllı giyinme; (kulaktan çıkarınca duran, takınca devam eden) özelliği, Pop-up pil bilgilerini görmeyi ve çift tıklama özelliklerini 3. parti yazılımlar ile sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Ben her iki ürünüde kullandım tecrübelerime göre kesinlikle Airpods. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 13 Ocak 2020; 14:33:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 13 Ocak 2020; 20:47:23 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|