Şimdi Ara

Freedos Laptop'a windows kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardandan az çok anlıyorum ama yeterince bilgim de yok. yakında Asusun Freedos bi laptopunu almayı düşünüyorum, bugün okul çıkışında ilçedeki bir bilgisayarcıya gittim ve yeni alınmış bir bilgisayara windows kurup kuramayacaklarını sordum. Adamlar win11'i 1500TL'ye orijinal win kurabileceklerini söylediler.

microsoftun sitesine girip baktığımda win11'in 6600 TL olduğunu gördüm. Ama pek çok tanidigim insan da cok daha ucuza garanti sekilde bulabilecegimi soylediler. Ben sahsen emin olamadım o yüzden buraya soruyorum; sizce adamlara güvenmeli miyim, verdikleri fiyat iyi mi?

not: diyelimki orijinal win kurmadılar bu ne gibi sorunlara yol açabilir? bilgisayara kayıtlı steam hesabım, mailim vs. tehlikeye girer mi(korkumun sebebi bu)

ilk defa Donanım Haber'de forum açıyorum yanlis yere falan yazdiysam kb.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 150-200tl ye faturalı oem win11 pro satılıyor = format atınca gider. Fatura almıyorsan kuran mekanın korsan lisanslamadığından emin olamazsın. saglamlisans vs sitelerinden faturalı satın al geç. kendin kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 20 Mart 2025; 18:13:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    bi arkadasim da saglamlisans kullanmamı önerdi, tamamen güvenilir olduğuna eminiz herhalde o halde pc'den anlayan bi arkadasima verip ona kurdurturum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BaranDilmaç SFOHH B kullanıcısına yanıt
    yıllardır neredeyse sorunsuz onlarca lisans aldığım bi yer, trendyol vs. gibi yerler 10 liraya satan da bulursun ama 3 vakte geçersiz lisans uyarısı alırsın.
    Bir iki kere lisansta problem yaşadım home u pro ya çevirirken falan direk destek te oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 21 Mart 2025; 18:26:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.