Şimdi Ara

Lenovo Z500 bilgisayara Windows 10 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo Z500 laptop sahibiyim Lenovo'nun sitesinden baktım driver'lar W10 desteklemiyormuş (Resimdeki) yani önerilmiyormuş fakat internetten araştırmalar yaptım birçok kişi kurmuş ve hiçbir hata almamış çoğu kişideki hata ise şu ekran parlaklık sorunu fakat o hata zaten Windows 8'den 8.1'e geçerkende olmuştu ve zaten çözümü basit ve kolay sizce Windows 10 kurayım mı bilgisayara yoksa 8.1 ile devam mı edeyim? Cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Lenovo Z500 bilgisayara Windows 10 Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92092 -- 5 Eylül 2015; 12:34:57 >

• Denemeden bilemezsin.
  • Bende de lenovo z500 var. Win 10 için rezerve yapmıştım. 18 agustosta win 10a geçtim. Temiz kurulum yapmamistim. Ama bir sorun yoktu. Bir tek dolby ekranı yok olmuştu.

Dün siyah ekran sorunu yaşadım. Bikgisayar açılıyor ama ekranda sadece mouse görünüyordu. Netteki çözümler işe yaramadı. Ben de sorunun nvidia sürücüler olduğunu öğrenince biostan harici ekran kartını iptal ettim. Böylece siyah ekran sorunu kalmadı.

Sonra hızlıca yedeklerimi aldım. Produkey ile aktiflestirilmis win 10 seri nosunu aldım ve temiz kurulum yaptım. Ancak 2 kez temiz format atmama rağmen aktoflestirmede sorun oluyor. Dün gece 3te yattım bu yüzden.

Tavsiyen win 10a geçmeyin. Ha ileride hakkınız kalmayacak diyorsanız geçin ama aktiflestirme sorunu sizin de canınızı sikabikir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi 3-4 ay daha beklemek hem sorunlar gider hemde yeni güncellemelerle dahada iyileşir
  • @ElShaarawy92092

z580'e temiz kurulum yaptım. Sadece nvidia ekran kartının sürücüsünü yükledim ekstra olarak.
    Şu an sorunsuz kullanıyorum.

-----------

@synthesizer
    nvidia ekran kartını kapatmanız donanım değişikliğine girer. Win 10 anakart üzerine lisanslama yapıyor. Bunlara dikkat edin.
  • peki ilerleyen günlerde driver'lar için windows 10 destekleyen güncellemeler gelir mi? Zaten Nvidia ile Intel ekran kartı destekliyor. Diğerlerine de güncelleme vs gelir mi?
  • arkadaşlar selamlar,

z500 için sakın w10 a geçeyim demeyin.

diğerlerinin de bilgisi için yaşadığım sorunları aşağıda kısaca! listeledim,

-pc açılma süresi uzadı.
    -ekran parlaklık ayarlamalarımı artık butonlar ile yapamıyorum. sürekli olarak driver değişikliği yapıyorum, elim es kaza bir kenara çarpıp parlaklık oranı düştüğünde. ek olarak, ne yaparsanız yapın, ekran parlaklığına dokunmayın.
    -kablosuz ağa bağlanmak veya bir kablosuz ağ bulabilmek artık çok büyük sorun
    -tasarım programları kullanıyorum. bilgisayardaki performans sorunları o kadar fazla ki, bu programların açılması için beklediğim süre içinde yemek yiyorum.
    -tema değiştirseniz de, temaya bağlı olarak değişmesi gereken görev çubuğu değişmiyor.
    -tarih ve saat bilgisi için sağ alt köşedeki tarih simgesine tıklarsanız, bilgisayarınız eğer kendini iyi hissetmiyorsa o bölümdeki bilgiyi size göstermeyecektir.
    -driver power state failure hatası alacaksınız
    -kernel security check failure hatası alacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende lenovo g550 var ekran çözünürlüğü azaldı w1o u kaldırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.