Buyur kardes ... R90M0V4U |
Freedos yada Recovery Silinenler İçin Lenovo OKR Kurulumu(Win8 ve 8.1) (12. sayfa)
-
-
I have tried all the methods, but OKR 8 still cannot restore with the message "Invalid image file". I even recreated the OKR ISO using WinPE 1809, 1909, 2004 and 20H2 to boot, LRS and OKR 8.1.0.5078. which supports Legacy and UEFI booting and supports NVME SSDs. but the result is Zero. So the conclusion is that OKR8 only supports until Windows 10 version 1909 (19H2), does not support version 2004 (20H1) and later. so I decided to switch to OKR 9 and recreate it from the original according to my needs. and it worked. So if you are using Windows 8-10 version 1909 (19H2), you can still use OKR8 or OKR9. while for Windows 10-11 version 2004 (20H1) and later, use OKR9.
Kod
Yığını: -
1- install the Windows version you want and the appropriate drivers for your PC and use dism /capture-image to take an install.wim image for your PC and keep it somewhere, because you will need it later.
2- Download the latest USB files from support.lenovo.com/lenovorecovery with the SN Number I provided above. Do a clean installation of Lenovo OKR via USB and then replace the Install.wim file with the install.wim from the PC you installed via USB.
NOTE: Before installing via USB, change the BIOS Date setting to 01.01.2019 or you will get an error in the installation, the reason is MCafe will give this error.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 1 Temmuz 2024; 23:18:35 > -
Konuyu hortlatmış olacağım fakat elimde orjinalinde windows 8 işletim sistemi olan lenovo z500 notebook var, onekey recovery bölümünü sildik zamanında recovery cd'de isteyemedik bilmediğimizden dolayı, okr 8.0 Win8(without) orjinal isoyu bulamadım, sizin tüm attığınız linkler patlamış, tüm linkleri tekrar güncelleseniz, 12gb'lık onekey recovery dosyası paylaşmışssınız oda silinmiş bir yardımcı olsanız @Sahin5858 olur mu? Size zahmet olmazsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanirim son sayfalar dikkatinizi cekmemis Son iki sayfada aciklamistim...
LenovoRecovery - Lenovo Support US
buraya girin tabiki önce kayit olmaniz gerekiyor, Sonra R90M0V4U Bu kodu yazin ve download edin,
- ilk olarak Windows kac kuracaksaniz kururun ve tüm driverleri ve istediginiz programlari kurun ve Capture-image alin.
2. indirdiginiz dosyayi USB ile kurulum yapmadan önce BIOS ayarlarindan tarihi 01.01.2019 yapin sonra kurulumu baslatin bir süre sonra USB cikarin uyarisi gelecek ve kendisi tüm islemleri bitirecek, tabiki USB icinde ki windows kurulumu yapacak sizin bununla isiniz yok, kurulum bitsin.
3.Lenovo Onekey dügmesi ile acin ve cmd ekranindan notepad acin ve OneKey icerisinde ki Backup klasöründe ki install.wim dosyasini silin ve kapatmadan Kendi aldiginiz install.wim dosyasini oraya kopyeleyin. her sey bu kadar umarim yardimci olmusturum.. Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 21 Kasım 2024; 23:7:0 >
-
MEGA üzerindeki veyahutta bu işlemler ile ilgili Orjinal indirme linklerini size zahmet olmazsa ekleyebilir misiniz? Birde elinizde Bu bilgisayar ile verilen 3 veya 4 adet recovery cd'eri var elinizde mevcutsa linklerini yükleyebilirsiniz size zahmet olmazsa veya satın alabilirim. Windows 8 iso mevcutsa orijinal veyahut ta cd'si içindeki dosyaları yükleyebilir misiniz? Kusura bakmayın çok ilgileniyorum bu işlemler ile Bilgisayar mühendisliği okuyorum hem de eskiden SSD' ye taşıdığımız için sistemi Active File Recovery programı ile geçmeden önce yanlışlıkla PBR_DRV bölümünü babam silmişti. Hem orjinal yazılımdan olmuştuk, hem de Windows sürümü tarih olmuş bile olsa tek tuşla format atmak yani geri döndürmek büyük bir rahatlık ve büyük bir kolaylıktı. Şimdiden teşekkür ederim, saygılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onekey recovery düğmesi çalışmıyor, yazılım gelmiyor
Sanirim benim yazdiklarimi okumuyorsunuz, Benim paylastigim en son olan OneKey Recovery dosyasi.. 32 GB USB icine yazdiaracaksin ve kurulumu tamamliyacaksin, CD falan yok.... Sonra aldigin install.wim dosyasini dedigim yere ekleceksin ve her sey orjinal olacak... Windows 8 Windows 10 Windows 11 sen hangisini eklersen sistemin o olacak..
Buraya gir:
support.lenovo.com/lenovorecovery
Bu SN numarasini yaz
R90M0V4U
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 17 Aralık 2024; 23:22:3 > -
Benim en son yazdigimi uygula
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 17 Aralık 2024; 23:24:46 > -
Kurdum ama onekey recovey düğmesi aktif olmadı, recovery menüsü gelmediği için install.wim imajını aldıramadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkn09 -- 18 Aralık 2024; 0:35:10 >
Başka yapabileceğim bir şey var mı? Nova butona basıyorum recovery seçeneğine klavye yardımıyla geliyorum recovery menüsü açılacağına, sistem boot ediyor, acaba pc ye uyumlu mu değil?
Nereden bulabilirim Lenovo Z500 laptopum için yardım ederseniz
Benim verdiğim adresden 32GB dosyayı indirdiniz mi? USB yazdırdınız mı?
bu dosya tüm Lenovo modellerine Onekey Recovery kurulumu yapar. Sanırım siz eski bir şeyle deneme yapıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X