Bildirim
Freedosa Dvd ile 8.1 Kurulumu
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
CD'yi görmemesinin nedeni BIOS ayarlarından dolayı. Msi marka laptopsa anakartı da büyük ihtimal Msi markadır. Bios ayarları nasıl değiştirilir şeklinde arama yaparsanız çıkar. Eğer hala CD görmezse başka şekilde bakmak lazım. -
Biostan ayarlı zaten 1. sırada cd/dvd var o şekilde görmüyo onun nedenini anlayamadım normalde görmesi lazım -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayır illaki USB ile kurmanıza gerek yok. Boot'ta 1. sırada DVD varsa boot edecektir mutalaka. Aksi taktirde DVD ile alakalı bir sorun olabilir ya da bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz.
Elinizde iso varsa Microsoft'un Windows 7 USB Download Tool'u ile usb'den kurulum yapabilirsiniz. -
Resim geldimi bilmiyorum tekrar arıyorum bios ayarim bu sekilde
https://store.donanimhaber.com/08/47/46/08474665dffcd839a493e1dc69336427.jpg
-
-
Bende MSI kullanıyorum hocam. F11 ile boot menuye girip denediniz mi ?
Yinede boot edemiyorsanız dvd'yi düzgün yazdırdığınıza emin olun.
https://www.youtube.com/watch?v=DV4a0GYr1nc#t=367
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 28 Ocak 2015; 9:42:04 > -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:4:36 > -
arkadaşların dediği gibi bilgisayarı 0 dan açarken o esnada boot menüye girmek için gerekli tuşa basmanız lazım (bazı laptoplarda f11 bazılarında esc, f2 falan gibi olabiliyor) ve çıkan boot ekranından dvd yi seçmeniz gerek. İlla biosa girmeniz gerekli değil.
Bunu yapmanıza rağmen yükleme başlamıyorsa elinizdeki dvd ile alakalı bir sorun vardır. Çok yakın zamanda aynı sorunu yaşadım dvd bozuk çıktı yenisini yazdırdım ben de :)
bu arada internetten bulduğunuz bi windows iso sunu cd'ye yazdırmak yetmez belki öyle bir hata yapmışsınızdır. Kurulum cd si olarak yazdırmanız gerekli. Bunun için gerekli programları internetten bulabilirsiniz. -
Tesekkur ederim yeni bir tane daha yazdirayim öyle deneyeyim sonucu yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamen yazdırdığınız dvd ile alakalı bir durum -
Secure boot kapat Uefi Legacy yap -
harddiskteki tüm partitionların silindiğinden emin ol kurulum yaparken. -
Evet cdyi yanlış yüklemişim nerodan kalıp olarak çıkarınca gördü. 3 tane partition vardı biri ssd 128 biri 1 tb hdd birde dvd 10 gb yazıyordu o 10 gbyi silmem gerekli miydi? Silemden ssdye kurulum yaptım -
-
hocam senin windows cd sinde sorun olabilir. çalışır durumdaki düzgün bir cd edinip öyle dene. hatta windowsun sitesinden 8.1 indirebiliyorsun. onu indirip denemeni tavsiye ederim. -
Belki yapamayan arkadaş vardır. Hata verme olayını boot kısmından secure bootu off yaparak hallettim. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Herkese teşekkür ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- mailden konum bulma
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- denetim masası kısayolu
- exiting pxe rom
- mavi ekran hatası
- telefon şarj olmuyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- iso dosyası nedir
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X