Şimdi Ara

Freedy Adu Mühhiişş bir oyuncu Sivasspor Gündemimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yasınsa olmasına ragmen yaklasık 39 kulupten teklif alan bu oyuncu Amerika Milli takımına da draft etmiş durumda ve milli takımlarda oynıyan en genç futbolcu olma ünvanıda elinde sanırım bu unvanı kaptırmıyacaktır küçük yasına ragmen olcukca fizikli bir yapıya sahip olan bu oyuncu Sivasspor un Lorant ile anlaşmasından sonra gözler Adu ya çevrildi forvet ve oyun kurucu olarak oynaya bilen bu oyuncu oldukça fazla özelliğe sahip transfer etmek isteyen kulüpler arasında PSV İNTER LAZİO AJAX LYON gibi dev takımlar bulunmakta tabii Sivasspor da bu klüpler arasında yer almak için cok ugras veriyo

• ben bu adamı biliyorum ve sivasa gelirse dünyanın en akılsız insanıdır. adunun layık oldugu takımlar bence barca juve münih arsenal düzeyindeki takımlar
  • kimse kızmasın bana Freddy Adunun sivasa gelebileceğini düşünen daha akılsızır

• Çaça kardeş Sivaslı herhalde heyecanlanmış birden ve yazıvermiş işte....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

kimse kızmasın bana Freddy Adunun sivasa gelebileceğini düşünen daha akılsızır

haklısın galatasaraylı arkadasım
    bunu dusunmek bile çılgınlık

• Siirtte yerel yayın yapan radyonun haberine göre Siirt Köy hizmetleri belediye spor Louis figonun menejeriyle irtibata geçmis gelsin hem başkan olsun hem teknik direktör olsun isterse siirt valisi olsun diye teklif götürmüşler:bizim figo da bu cazip teklif karşısında düşünmek için süre istemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoretti -- 14 Haziran 2005, 22:03:54 >

• harbi sivaslıyım ama bu habere bende güldüm..

• Cm den bildigimiz adu sivasa 42 yasina gelsin gene gitmez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4gaciouS

Cm den bildigimiz adu sivasa 42 yasina gelsin gene gitmez....

bugün yapılan en hoş espriydi tebrikler çok güldüm valla

• vestel de insuayı bitirmişti ne oldu o mesele
  • yav Abramovich 30 milyon $ ı basıp almış adamı, Sivas nasıl getirecek
  • yaw bu çaça alem adam bak aksam aksam güldürdü beni

• quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

Siirtte yerel yayın yapan radyonun haberine göre Siirt Köy hizmetleri belediye spor Louis figonun menejeriyle irtibata geçmis gelsin hem başkan olsun hem teknik direktör olsun isterse siirt valisi olsun diye teklif götürmüşler:bizim figo da bu cazip teklif karşısında düşünmek için süre istemiş

abi öok guseldi yaaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.