Şimdi Ara

Freelancer'ım Soruları Alayım (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

trollemiyorum ama beni trollediği için troll cevap verdim arkadaşa botlara yaptırmak riskli olduğu için fiyat aşırı derecede düşüyor + yarın öbürgün ban riski olduğu için müşteri sana gelip olumsuz bildirim yazıyor hesap satman zorlaşıyor emekle kasmak lazım

• İch hab keine lust kullanıcısına yanıt

Hayır. Web işleri, websitesi falan. Birkaç kitap editörlüğü yapmıştım ama küçük işlerdi. Süper iyi değilim ama yapabiliyorum bir şeyler. Bilemiyorum. Ekmek aslanın boğazında.

• Anladım hocam, Türkiye'de birçok insan info marketing'in gücünü keşfedemedi hala. Bu yönde de birşeyler denemeni öneririm. Kendine ait blog sitesi, youtube kanalı, linkedin hesabı gibi kısımlar üzerinden bilgisel şeyler paylaşarak müşteri çekmen oldukça kolay.

• Sadece SEO mu yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabus00 kullanıcısına yanıt

Aslında grafik ve web tasarım konularından da anlıyorum, hatta bu ikisiyle başlamıştım küçük yaşlarda, ama az biraz ilermeye başladıktan sonra çok fazla kişi tarafından yapıldığını gördüm. Rekabet oranı yüksek, benim düzeyimdeki insanlar için de kazancı düşüktü. SEO daha niş bir alan. Daha hızlı gelişmek, daha az rekabetle çok daha fazla kazanmak mümkün hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.