Şimdi Ara

Freelander Tabletler CEBIT Eurasia'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freelander tablet ürünlerini incelemek için sizleri CEBIT Eurasia Bilişim fuarına bekliyoruz!

Çin in ünlü tablet üreticilerinden Freelander şimdi SPEC Bilişim ile Türkiye'de. Çok yakında Hızlıal.com ve Eksen Bilgisayar mağazalarında satışa sunulacak olan Freelander tablet modellerini incelemek ve test etmek için CEBIT Eurasia'daki standımıza sizleri bekliyoruz!

Freelander'ın PX2, PD300 3G gibi yeni tablet modellerini görmek ve 30TL'ye varan indirim kuponlarına sahip olmak için CEBIT Eurasia Bilişim fuarında 8. Salon C21-2 standını ziyaret edebilirsiniz.

CEBIT Eurasia Bilişim fuarı bu yıl Yeşilköy CNR Expo'da! Standın bulnduğu 8. Salon için mutlaka önceden ziyaretçi kaydını yapmanız gerekli olduğundan lütfen hotmail/gmail gibi standart servis sağlayıcılar dışında bir email adresi ile önceden kayıt yaptırmayı unutmayınız!
    http://www.cebitbilisim.com/online_kayit.html

• SPEC_Bilisim S kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni işbirliğiniz için tebrikler. Umarım sizin için de biz tüketiciler için hayırlı olur... Freelander'in px2, pd80 ve pd900 modellerini çok merak ediyorum. En kısa sürede bu ürünkeri piyasada görmeyi bekliyorum. Fiyatlarıda uygun olur diye umuyorum.
    Tekrar başarılar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    PX2 AX1 ile neredeyse tıpatıp aynı. Bu çinliler ikiz kardeş yapmakta baya iyiler :)

Hayırlı olsun SPEC_Bilisim,

PX2B herhalde PX2 den farklı bir cihaz. İşlmecisi değişik görünüyor çünkü
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Evet px2 ax1'e benziyor. Pili biraz daha büyük px2'nin. Yabancı sitelerde iyi yorumlar yazmışlar hakkında. Demin dediğim gibi pd80 ve pd900 merak ettiğim diğer iki model freelander'in. Bakalım fiyatlar nasıl olacak. Spec'in web sayfasında 199$ dolar gozüküyor pd80 ve pd900 gerçekten iyi fiyatlar.
    Bu arada kardeşim px2b diye bir model göremedim ben bir link atsana özelikleri neymiş merak ettim.

Edit: pardon mobil sürümden girdiğim için ürün fotosunu görmemişim.. Evet işlemcisi farklıymış px2b'nin ama google'da hiç sonuç bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 25 Ekim 2013; 23:19:42 >
    Bataryasına dikkat emedim.

Yabancı sitede zaten bu cihazın bazı sorunlarını çözmüştük :) Bu çinliler tuhaflar, kendi cihazları farklı dışarıya sattıkları farklı ama aynı isimde sunuyorlar.

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?22654-ROM-Clean-ROM-for-Freelander-PX2-MTK8389-Quad-Core-(update-Sep-6th-2013)/page13
    Vay kardeşim yaaa aşmışsın sen olayı, saygıyla eğiliyorum önünde.. Gurur duydum seninle... Bu arada sen px2'yi kullandın herhalde rom yazdığına göre nasıl bir tablet sence? Yoksa kullanmadan mı rom falan yazdın?
    Bu arada umarım spec ürünlerin arkasında durur, rom falan yayinlar. Senden de yararlanabilirler bence...

Yok kullanmadım :) Uzaktan Eğitim le yaptım :)

dediğim gibi AX1 ile çoğu şeyi aynı, oradaki PX2 sahiplerine gerekli dosyaları yolladım, onlar tabletlerinde denediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baska markalarda bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bravo hocam ya... :)
    Aslında dediğiniz gibi neredeyse aynı tablet hatta bir de px1 diye de model vardı sanki o da aynı özelliklerle donanımlıydı.

Haaa ax1 haa px1 :D
    Yok PX1 olan IPS ekranmış.
    Doğru hocam şu videodahttp://m.youtube.com/watch?v=L9-7YfbDtEM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DL9-7YfbDtEM
    Px1 ile px2 karşılaştırmışlar dediğiniz gibi px1 ips ekran olduğu görünüyor. Aslında 400 tl altında satılırsa alıp denemek isterim px2'yi. Bir de freelander'in pd900 modelini merak ediyorum.

IPS ekran çok iyi bir özellik hatta dikkat ettinse PX1 de Autobrigtness sensörüde var :) PX1 daha üstün biz cihaz PX2 ye göre.
    Dediklerin doğru hocam. Ama spec herhalde px2'yi getirmeyi planlıyor. Uygun fiyata piyasaya çıkarırsa iyi satar bence. Ainol tr numy ile sorun yaşıyor herhalde hala doğru dürüst satılmıyor cihaz. Aslında px1 ve px2 ips ekran ve otomatik parlaklık dışında tıpatıp aynı modeller. Px1 haliyle biraz daha pahalı ama ips ekran için değer bence.

Ben olsam, 2 sinide sunardım kullanıcıya, zaten aradaki farkı görünce kullanıcılar pek parasal kısmına bakmazlar. Artık herkes herşeyden az buçuk anlıyor. Araştırmasını yapıyor. Ne versen yerler işi biraz uzak olmalı. Teknoloji çöplüğüne döndürmemeli... Ticari açığı arttırmamalı

IPS ekran olsun tam olsun
    Aynen hocam ama işte şirket ister istemez kâr marjına bakar artı bizde sim kartlı cihazlara bir de vergi binince herhalde daha ucuz olanını getirmek daha mantıklı geldi demek ki. Ben de ips ekranlıyı tercih ederdim getirseler. Benim merak ettiğim neden bizim firmalar bu işe girmedikleri. Sonuçta çinlilerde parçaları oradan buradan alıyorlar. Oturup bir tasarım yapabilecek mühendislerimiz vardır sonuçta.

• freelander pd900 aldım. cihaz donanım olarak üst düzey bir cihaz ama cihaza baktığımızda çin malı izlenimleri var. klavye kablosu görünür ve basit kablo ile mesela düğmeler basıldığı zaman çıkardığı ses, şarj aleti çokta kaliteli değil. hızlıal sitesinde 450 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.