Şimdi Ara

Freeman: Guerrilla Warfare Türkçe İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freeman: Guerrilla Warfare oyun teknolojik mount and blade benzeri bir oyun türkçe görmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NacoN62 -- 17 Mayıs 2020; 9:26:52 >

• Bu açılan 6.konu birine bile olumlu yada olumsuz cevap yapmadı kimse hepsini takipteyim. Nerede abidik gubidik oyunlar varsa saçma sapan onlara yapılır yama, üstelik kelime ve satırı bunun 2-3 katı, bu oyuna yama yapılmaz. Yapmazlar...
  • bence de türkçe yama güzel gider bu oyuna
  • Dil dosyasını açtım 25 bin satır var.Lakin import olmuyor bir çözüm bulursam paylaşıcam dil dosyasını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Pek anlamasamda kolay gelsin. Dil dosyasını paylaşınca da umarım çeviren biri çıkar. İster ücretli ister ücretsiz bu oyun çeviriyi hak ediyor...
  • 25 bin satir ama 3 dil ingilizce, Rusça ve Çince var dosyada 8 -9 bin satır İngilizcedir.İnsallah yapılır.

• Freeman: Guerrilla Warfare Türkçe İstek

Evet dil dosyasını buldum importta tamam Türkçe karakter de destekliyor şimdi bize bir babayiğit lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım çıkar biri. Sanmıyorum ama bekleyelim. Anladığım kadarıyla bu oyunun pek seveni de yok heralde destekleyen az. Bilemedim... Hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Umarım çıkar biri. Sanmıyorum ama bekleyelim. Anladığım kadarıyla bu oyunun pek seveni de yok heralde destekleyen az. Bilemedim... Hayırlısı bakalım...
    6 tane istek konusu açılmış bir kişi yada grup yapmamış dediğin gibi çok seveni yok sanirim.

Hocam siz bence yeni bir konu açıp Freeman'ın dil dosyalarını çıkarttım çevirmek isteyen için dosyalar diye paylaşırsanız belki biri çıkar. Bu konuda zor görünür...
  • quote:

Hocam siz bence yeni bir konu açıp Freeman'ın dil dosyalarını çıkarttım çevirmek isteyen için dosyalar diye paylaşırsanız belki biri çıkar. Bu konuda zor görünür...
    Şöyle bunu daha önce yaptım hatta açtığım daha çok oyun var yaptığım doğru olurmu olmaz mı onu düşünüyorum .

• Doğrular ve yanlışlar kişiden kişiye değişir. Sana doğru gelen bir başka karşıt fikirliye yanlış gelir. Doğru olduğunu düşündüğün şeyi yap bence, bölüm kurallarıyla çelişmiyorsa paylaşın. Gerisi sizin takdiriniz.
  • quote:

Doğrular ve yanlışlar kişiden kişiye değişir. Sana doğru gelen bir başka karşıt fikirliye yanlış gelir. Doğru olduğunu düşündüğün şeyi yap bence, bölüm kurallarıyla çelişmiyorsa paylaşın. Gerisi sizin takdiriniz.
    Aslında mevzu derin bu forumda her konuya girip teşekkür eden destekleyen bir kesim var o kesim girip bizim konulara ses çıkarmiyor admin bile 4 yama paylaştım bu forumdan başka yerde paylasilirsa ismi zikredilsin dedim o bile bir yamama girip teşekkür etmedi.sonucta çeviri kolay bişey değil PC basinda uğraşıyorsun bir emek var.Ben bazı arkadaşlar istekte bulunuyor samimi olanlar için yaparım .Biri cikarda bu oyunu çevirmek isterse atarım dil dosyasını.

Yardımın ve iyi niyetlerin için teşekkürler dostum. Aynen dediğin gibi mevzular derin, girersek çıkamayız. Aslında çıkarız da gerek yok, alan razı veren razı. Müsait anında dil dosyalarını paylaşırsan belki bir umut biri çıkar. Çıkmazsa da yapacak bişey yok.
  • quote:

Yardımın ve iyi niyetlerin için teşekkürler dostum. Aynen dediğin gibi mevzular derin, girersek çıkamayız. Aslında çıkarız da gerek yok, alan razı veren razı. Müsait anında dil dosyalarını paylaşırsan belki bir umut biri çıkar. Çıkmazsa da yapacak bişey yok.
    Ben herkese destek olmaya açığım bildiğim kadar.Bu konuya bu kadar yazdık isteyen olursa ulaşsın her türlü konuda destek olmaya hazırım.

• Bu oyun geliştirilse yada bir oyun şirketi sahip çıksa önü açık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gerçekten türkçe yama ile güzel gider bu oyun
  • Merhaba, Türkçe Yama'yı mt2.org adresinde bulabilirsiniz ben yaptım ve forum bana ait olduğu için orada yayınladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.