Şimdi Ara

FreeStyle Mu Online Full Fun Season6ep3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: micheald

Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım 10bin credi var demişsiniz ama ben göremedim lütfen yardımcı olur musunuz :S

Kullanıcı adını inspiretr'ye Pm olarak at yüklüyo o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KsKCeLLaT.! -- 12 Temmuz 2012; 11:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micheald

Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım 10bin credi var demişsiniz ama ben göremedim lütfen yardımcı olur musunuz :S

hesabına eklenmiştir :)
  • Hayirli olsun

ID: 3212342awq2

Bekliyorum...
  • kredi bi bana mı gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmiugur

kredi bi bana mı gelmedi

Kredi Bolumune 1 kere tıkladıysan neden gelmemiş olsun :)
  • dostum gamefront link koysana download için siteye. anam ağladı rapidden indireceğim diye. :)
  • dostum indirdim patch'de yükledim fakat main'e tıkladığım zaman anti-hack amblemi mi geliyor başkada bir şey olmuyor. oyun açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flapcem

dostum indirdim patch'de yükledim fakat main'e tıkladığım zaman anti-hack amblemi mi geliyor başkada bir şey olmuyor. oyun açılmıyor.

hmm hocam oteki linklerden indirip denermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

dostum indirdim patch'de yükledim fakat main'e tıkladığım zaman anti-hack amblemi mi geliyor başkada bir şey olmuyor. oyun açılmıyor.

yapma bana bunu dostum. :) internetim zaten çok yavaş kaç saatte indi, bir çözüm yolu yok mudur. ?
  • quote:

quote:

quote:

yapma bana bunu dostum. :) internetim zaten çok yavaş kaç saatte indi, bir çözüm yolu yok mudur. ?

net frameworkler guncelmi vede başka serverlara girebiliomusun? administrator olarak çalıştır bide
  • quote:

quote:

quote:

quote:

net frameworkler guncelmi vede başka serverlara girebiliomusun? administrator olarak çalıştır bide

net frameworkler güncel, 3 farklı server'a sorunsuz bağlanabiliyorum, administrator'de işe yaramadı hala aynı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

net frameworkler güncel, 3 farklı server'a sorunsuz bağlanabiliyorum, administrator'de işe yaramadı hala aynı.

patch indir ustune at clientin

• patch indirip attığımı söyledim yukarıda.
  • dostum sorun çözüldü yanlız şimdide server'a girdiğimde disconnet veriyor kapalı mı acaba sever ?
  • quote:

dostum sorun çözüldü yanlız şimdide server'a girdiğimde disconnet veriyor kapalı mı acaba sever ?

server açık
  • quote:

quote:

dostum sorun çözüldü yanlız şimdide server'a girdiğimde disconnet veriyor kapalı mı acaba sever ?

server açık

hay allah. anlaşıldı ben giremeyeceğim bu server'a. teşekkürler.
  • S.a ben de üye oldum 2 gündür oynuyorum herkese öneririm server güzel begendim işin içinde gerçekten emek var alın teri dökülmüş inspire event felan yapılacak mi ? hocam bi de rica etsem bana biraz kredi yollar misin :) oyunda ki nick Spartacus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastmafia -- 13 Temmuz 2012; 0:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

S.a ben de üye oldum 2 gündür oynuyorum herkese öneririm server güzel begendim işin içinde gerçekten emek var alın teri dökülmüş inspire event felan yapılacak mi ? hocam bi de rica etsem bana biraz kredi yollar misin :) oyunda ki nick Spartacus :)

kredi veremem şidmi yakında vote reward olcak ordan bol bol kredi kazana bilrisiniz
  • Bi de çok dc yemeye başladım neden kaynaklanıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

Bi de çok dc yemeye başladım neden kaynaklanıyor ?

1 2 ayar yaptım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.